CRIMĂ PASIONALĂ Polițistul care s-a împușcat după ce și-a omorât părinții plănuia să-și ucidă amanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ABC-ul în care s-au cunoscut ce doi îndrăgostiți
ABC-ul în care s-au cunoscut ce doi îndrăgostiți

Polițistul orădean Gabriel Venter, cel care s-a împușcat azi noapte după ce și-a ucis părinții, plănuia să-și ucidă și amanta, potrivit anchetatorilor. Bărbatul își dorea foarte mult să se căsătorească cu iubita lui, Mihaela, o femeie căsătorită . Pentru că părinții lui nu ar fi fost de acord cu povestea lor de iubire, polițistul a decis să-i împuște.

Gabriel Venter a cunoscut-o pe Mihaela în decembrie 2010. Ea lucra la un magazin alimentar din centrul orașului. Începând cu luna februarie cei doi au început să se sune și să-și trimită mesaje tot mai des. De idila dintre ei a aflat și soțul femeii. Anchetatorii spun că bărbatul femeii și amantul s-au cunoscut și s-au luat la bătaie într-o zi, în zona Pieței Mari din Oradea. A fost nevoie de un echipaj de poliție pentru a-i calma. Scandalurile au continuat în familia amantei polițistului, care la un moment dat s-a gândit să divorțeze, însă soțul ei, cu care avea un copil în vârstă de 12 ani nu a fost de acord.

Amanta a avut probleme la locul de muncă, din cauza idilei cu polițistul

Din cauza idilei cu Gabriel Venter, Mihaela a avut probleme și la locul de muncă. "Șefii au auzit că el tot vine la magazin și o vizitează așa că au decis să îi schimbe turele. La două sau trei zile după ce au aflat șefii despre idilă, ea a venit și și-a dat demisia. Însă oricum urma să fie dată afară", a povestit Maria Cociuba, o fostă colegă de serviciu.

Polițistul obișnuia să bea mult în ultimele două săptămâni

Povestea dintre cei doi nu era nici pe placul familiei polițistului care s-a opus relației chiar în condițiile în care femeia ar fi divorțat. Potrivit anchetatorilor, scandalul l-a afectat pe Gabriel, care în ultimele două săptămâni a consumat foarte mult alcool. "Bănuim că și-a planificat dinainte crima", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, cel care se ocupă de anchetă. Surse din rândul anchetatorilor au spus că din cercetări reiese că polițistul ar fi plănuit să-și omoare și amanta și după ce și-a executat ambii părinți, el și-a sunat iubita și a chemat-o să stea la discuții. "I-a mărturisit ce a făcut și a chemat-o să stea de vorbă. Ea s-a speriat, a refuzat să coboare, și-a sunat soțul să-i povestească ce se întâmplă și să vină acasă", a mai spus Viorel Gavra.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite