Doi bihoreni au fost răniți din cauza neatenției șoferilor sau a propriei lipse de atenție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marți două incidente de pe străzile orădene putea fi evitate dacă aceia implicați erau mai atenți la propriile acțiuni, dar din fericire iciuna dintre greșeli nu a fost fatală.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Ieri la intersecţia străzilor Aleea Ştrandului cu B-dul Magheru din Municipiul Oradea, M.D.F., de 23 de ani, din Oradea, a accidentat uşor un pieton. Incidentul s-a petrecut la orele dimineții pe strada Aleea Ştrandului, înspre B-dul Magheru. În momentul producerii acroşajului, victima, L.S., de 71 de ani, din comuna Vârciorog, se angajase în traversarea Bulevardului Magheru pe la colţul intersecţiei, fără să se asigure.

În urma accidentului rutier, septuagenara a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Tot ieri, dar în jurul orei 22.00, pe strada Corneliu Coposu din Municipiul Oradea, S.E., de 54 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un tramvai, la plecarea din staţia de tramvai nu a asigurat uşile vagonului, moment în care orădeanul C.N., de 72 de ani, vrând să coboare, s-a dezechilibrat şi a căzut în staţia de tramvai.       Victima a fost internată în spital pentru supraveghere de specialitate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite