Spune ce-ai visat ca să vezi dacă iei Rezidenţiatul FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezidentiat cu jandarmi la UMF Iaşi
Rezidentiat cu jandarmi la UMF Iaşi

Visele au fost una dintre principalele preocupări ale absolvenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie care susţin în această dimineaţă examenul de Rezidenţiat.

„Eu n-am dormit decât o oră azi-nopapte" sau „Când m-am culcat am încercat să mă gândesc la peşti, ca să visez peşti, dar n-am reuşit". Astfel arăta o discuţie între două tinere absolvente de medicină cu câteva clipe înainte ca amfiteatrele de la UMF să se deschidă şi să le permită tinerilor accesul.

image

Probabil unul dintre cele mai frecvente vise înainte de un test atât de important sunt chiar cele care implică un examen. Vezi care este explicaţia viselor de dinaintea examenelor, conform dicţionarelor de specialitate şi ce ar trebui să visezi ca să ai noroc!

Rezidenţiat cu jandarmi şi firme de pază la Universitatea de Medicină din Iaşi FOTO UPDATE

Examen - anxietate, teamă de confruntare sau competiţie, nevoia de a-ţi demonstra superioritatea; element de context ce apare în momente de cotitură ale vieţii, ce necesită hotărâri importante. Examen picat înseamnă teama de eşec, pregătire slabă în faţa problemelor vieţii, imaturitate. Dacă visezi că ai promovat examenul, acest lucru denotă încredere în forţele proprii, maturitate.

Rezidentiat cu jandarmi la UMF Iaşi

Daţi click pe colaj pentru imagini cu desfăşurarea forţelor de ordine de la Rezidenţiatul ieşean

Peşte - dacă prinzi un peşte în vis înseamnă noroc, şansă în ceea ce faci. Dacă vezi un peşte, proiectele şi ideile tale de viitor au şanse să se concretizeze.

Dinţi - visele care includ dinţi sau căderea lor sunt printre cele mai frecvente. Astfel de vise nu sunt numai şocante, dar lasă în urmă şi o stare de disconfort. Pierderea dinţilor înseamnă pierdere, teamă de a nu fi ridicolm pierderea tinereţii. Poate însemna şi pierderea puterii, a sănătăţii. De asemenea, cea mai frecventă interpretare este că pierzi pe cineva drag în cazul în care căderea dinţilor este asociată cu durere.

Calul - indică faptul că în curând veţi face progrese mari şi veţi avea câştiguri consistente. Trebuie să daţi dovadă de curaj, energie şi tenacitate. Un cal alb semnifică prosperitatea, norocul şi o viaţă fericită.

Albina - denotă câştiguri bune din angajamente profitabile. Mai înseamnă o viaţă socială plină şi succes în dragoste. Un stup de albine aduce multe oportunităţi de a avansa şi de a vă mări câştigurile.

Bivolul - venituri uriaşe în următoarele câteva săptămâni. O turmă de bivoli semnifică tihna şi plenitudinea. Dacă îi puteţi mângâia, în curând vă va ieşi în cale o oportunitate fericită.

image

Ciocănitoarea - dacă visaţi că vedeţi o ciocănitoare, aceasta simbolizează sârguinţa la muncă. Succesul va veni numai printr-o muncă asiduă.

Delfinul - înseamnă că veţi fi apreciaţi pentru o treabă bine făcută. Veţi face paşi uriaşi înainte prin capacităţile voastre intelectuale. Dacă visaţi că sunteţi în spatele unui delfin, aceasta semnifică o mentalitate optimistă.

Găina - înseamnă că ceea ce vă doriţi se poate îndeplini cu uşurinţă, precum şi noroc în dragoste şi bucurii - fericire în toate aspectele vieţii voastre. O găină clocind ouă înseamnă că puteri supranaturale vă păzesc comorile.

Homarul - dacă visaţi homari, se anunţă mari favoruri şi bogăţii. Mai înseamnă că în curând aţi putea primi o mare onoare sau un titlu

Păianjenul - dacă urcă pe un perete, înseamnă că dorinţa vi se va îndeplini. Dacă îşi ţese pânza, înseamnă că veţi fi promovaţi. Un păianjen mare care stă pe un telefon indică faptul că veţi afla veşti bune pe această cale. Cu cât este mai mare păianjenul, cu atât este mai bine pentru voi.

Citiţi mai multe despre Rezidenţiatul de la Iaşi accesând linkurile de mai jos:

Candidat la Rezidenţiat: „Decât să mă chinui să supravieţuiesc în ţară, mai bine plec!“

Medicii ieşeni se specializează în limbi străni: „Învăţ germana ca să plec mai repede“

Iaşi: „Belgia mă plăteşte de zece ori mai bine decât ţara noastră“

Iaşi: Fluturaş cu zero lei în loc de salariu

Medic la târgul de joburi în străinătate: „Ţara mea nu mă vrea! Salariile sunt inexistente“ UPDATE FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite