UPDATE Un autocar din Iaşi, în care se aflau 46 de turişti, a fost implicat într-un accident în Ungaria GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, un autocar cu 46 de turişti a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat în apropierea de Cegled. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ora 14.25: Reprezentanţii companiei ieşene susţin că până acum nu au vorbit cu şoferii de pe maşină, dar nici nu vor să ofere detalii despre numărul de pasageri. „Nu vă pot ajuta cu nimic, doar şoferii pot să vă spună când vor intra în ţară. Nu pot să vă dau nici numărul lor de telefon. Nu vă ajută la nimic“, au spus reprezentanţii agenţiei de turism Iuge Europe din Iaşi.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria i-a spus soţiei că pleacă să-şi cumpere cauciucuri de iarnă

Ora 14.22: Un nou accident cu autocar românesc a avut loc în această noapte, în jurul orei 1.30,  în Ungaria. De această dată, autocarul cu 46 de turişti, se îndrepta spre România, iar la o intersecţie de drumuri în zona localităţii Cegled a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe o parte. În urma acestui accident trei persoane au avut nevoie de îngriji medicale, însă starea lor este bună. Ceilalţi români au petrecut noaptea în sediul poliţiei din Cegled, pentru a se putea adăposti de frig.



GALERIE FOTO sursa: MTI

image

Autocarul implicat în accident aparţine agenţiei de turism Iuge Europe din Iaşi. Era vorba de o cursă regulată Italia-România. Toţi pasagerii au fost preluaţi în această dimineaţă de un alt autocar, care i-a adus în siguranţă în ţară. "Nu vă pot da prea multe detalii. Deocamdată poliţia din Ungaria face cercetări. Mai multe ne pot spune doar şoferii, când vor reveni în ţară. Vestea bună este nu există răniţi, iar toţi cei 46 de pasageri au fost preluaţi de un alt autocar", a declarat Alina Andreescu, reprezentant al frmei Iuge Europe.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Citeşte şi:

EXCLUSIV Cei cinci supravieţuitori ai accidentului din Ungaria se întorc acasă. Află mărturii despre momentele de groază

UPDATE Microbuzul din Iaşi implicat în accidentul cu trei morţi din Ungaria avea peste 300.000 de kilometri la bord FOTO

Cinci români morţi în teribilul accident din Ungaria. Un supravieţuitor: "Şoferul camionului ne-a făcut cu farurile, dar degeaba"

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente de la Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite