UPDATE Microbuzul din Iaşi implicat în accidentul cu trei morţi din Ungaria avea peste 300.000 de kilometri la bord FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în centrul Ungariei
Accidentul a avut loc în centrul Ungariei

Microbuzul implicat în accidentul de vineri 11 noiembrie din Ungaria era înmatriculat în Iaşi. Maşina aparţinea unei persoane fizice.

Ora 17.05 Vasile Coca şoferul microbuzului era şi taximetrist.

Ora 16.52 Supravieţuitorii confirmă că au plătit pentru transportul în Italia, dar că nu au primit chitanţă sau bon

Ora 16.16 Persoanele care au fost rănite uşor în accident se vor întoarce în această noapte la Iaşi. Şoferul microbuzului este internat la un spital din Ungaria.

Citiţi şi:

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria i-a spus soţiei că pleacă să-şi cumpere cauciucuri de iarnă

Ora 16.09 În accident au murit doi bărbaţi şi o femeie din Iaşi. Aceştia împreună cu alte cinci persoane plecau la muncă în Italia. Pasagerii din microbuz se cunoşteau între ei şi plecau în străinătate pentru a munci în agricultură sau menaj.Persoanele implicate în accident au vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Cei cinci supravieţuitori ai accidentului din Ungaria se întorc acasă. Află mărturii despre momentele de groază

Ora 15.50 Microbuzul implicat în accidentul din Ungaria a fost scos la vânzare pe 9 octombrie 2011. Pentru maşina marca Volkwagen, proprietara Doina Coca cerea 12.000 de euro. Microbuzul era din 2004 şi avea 300.000 de kilometri parcurşi şi, conform anunţului de vânzare, era într-o stare perfectă de funcţionare.

image

Ora 15.10 Microbuzul înmatriculat în Iaşi a fost lovit lovit de un camion slovac, pe drumul numărul 4, spre Abony.Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite. Răni ușoare a suferit și șoferul camionului. În microbuz se aflau nouă persoane.

image

Vezi aici o galerie foto de la cumplitul accident

Maşina nu ar fi avut însă nu avea autorizaţie de transport persoane în afara ţării. Din primele informaţii, şoferul a evitat să meargă pe autostradă, ca să nu plătească vinietă.

Citiţi şi:

Un nou carnagiu în Ungaria: trei români au murit, cinci persoane sunt rănite. Pasagerii dormeau în timpul impactului GALERIE FOTO UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite