EXCLUSIV Cei cinci supravieţuitori ai accidentului din Ungaria se întorc acasă. Află mărturii despre momentele de groază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supravieţuitorii accidentului din centrul Ungariei se vor întoarce astăzi în ţară, la Iaşi. Ei spun că nu mai vor să audă de muncă peste hotare, după momentele îngrozitoare prin care au trecut.

Cei cinci supravieţuitori ai accidentului din Ungaria, toţi originari din  zona judeţului Iaşi, se vor întoarce astăzi acasă, cu susţinerea Ambasadei României din Ungaria.

Supravietuitorii se intorc acasa

Una dintre supravieţuitorii accidentului povesteşte că a trecut prin momente îngrozitoare şi că s-a speriat că îşi trăieşte ultimele clipe. Ea mai spune că toţi pasagerii microbuzului se ştiau între ei şi că mergeau în Italia, la muncă. Supravieţuitorii confirmă că au plătit pentru transportul în Italia, dar că nu au primit chitanţă sau bon. Persoanele implicate în accident au vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani. Aceştia au dezvăluit că o femeie şi doi bărbaţi au murit pe loc. Ei erau aşezaţi în partea stângă a microbuzului şi au decedat la scurt timp după momentul impactului. Una dintre persoanele rănite este în stare foarte gravă. Foştii colegi din "microbuzul morţii" spun că aceasta a fost atât de grav lovită în faţă, încât este absolut desfigurată.

Supravietuitorii se intorc acasa

Citiţi şi:

UPDATE Microbuzul din Iaşi implicat în accidentul cu trei morţi din Ungaria avea peste 300.000 de kilometri la bord FOTO

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria i-a spus soţiei că pleacă să-şi cumpere cauciucuri de iarnă

Supravieţuitorii spun că dormeau în momentul în care au fost loviţi de TIR-ul şoferului slovac, de aceea sperietura a fost groaznică. În aceste momente, şoferul TIR-ului este audiat de poliţie. 

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea imagini EXCLUSIVE de la locul accidentului, precum şi cu supravieţuitorii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite