Munţi de zăpada la Iaşi încă cinci zile. Meteorologii anunţă în continuare ninsori şi ceaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii au făcut faţă cu greu căderilor de zăpada
Ieşenii au făcut faţă cu greu căderilor de zăpada

Meteorologii au prognozat astăzi, 15 februarie, că vremea se va încălzi uşor în următoarele trei zile în toată Moldova, însă temperaturile rămân sub 0 grade Celsius.

Iaşiul blocat sub nămeţi. Ambuteiaje în centrul municipiului şi drumuri închise în tot judeţul FOTO

Şoferii din Iaşi circulă în condiţii de iarnă. Un drum închis şi restricţii de circulaţie în judeţ

Ieşenii n-au scăpat de ninsoare. Mâine, 16 februarie, şi în noaptea din 17 februarie, va ninge slab pe arii restrânse, spun meteorologii. În următoarele două zile, vântul va sufla slab spre moderat, cu intensificări locale de până la 55 de kilometri pe oră. Din cauza vântului, senzaţia de frig va fi mult mai accentuată şi se va resimţi mai puternic în noaptea dintre 16 şi 17 februarie.Temperaturile vor varia între maximele -6 şi -3 grade Celsius, şi minimele între -14 şi -11. Pe alocuri, se va forma ceaţă cu depuneri de chiciură.

Ninge abundent la Iaşi. Stratul de zăpadă creşte ameninţător FOTO

Iaşiul nu va fi afectat de inundaţii cauzate de topirea nămeţilor. Meteorologii susţin că până pe 20 februarie, temperaturile nu vor scădea sub 0 grade Celsius. „Până pe 19 februarie nu sunt şanse să fie asemenea fenomene. Se va încălzi după 19 februarie, dar nu există riscul topirii unor cantităţi masive de zăpadă“, au spus reprezentanţii Centrului Regional de Meteorologie Moldova.

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări cum se acţionează pentru deszăpezire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite