UPDATE Şoferii din Iaşi circulă în condiţii de iarnă. Un drum închis şi restricţii de circulaţie în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic de infern la Iaşi
Trafic de infern la Iaşi

Circulaţia rutieră a revenit la normal în tot judeţul. Drumarii spun că au intervenit toată noaptea pentru a curăţa drumurile.

Ora 11.30 În 29 de şcoli din judeţ nu se ţin miercuri cursuri, iar în alte 20 orarul a fost modificat. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au anunţat că în 201 de şcoli se învaţă în condiţii normale.

VIDEO Haos în trafic. Autobuze îngheţate şi Aeroport închis la Iaşi UPDATE

Ora 8.00 Toate cele 19 sectoare de drumuri judeţene, închise de ieri din cauza viscolului şi a nămeţilor, au fost deschise traficului auto încă de marţi seară. Doar pe tronsonul Ţigănaşi-Vlădeni-Şipote-Plugari, şoferii nu pot circula deoarece drumarii au intrat cu utilajele pentru a-l curăţa de zăpadă.

Poliţiştii rutieri au continua azi-noapte filtrele la intrarea şi ieşirea din oraş, în Bucium şi Păcurari, pentru ca maşinile mai mari de 3,5 tone să nu aibă acces.

Iaşiul blocat sub nămeţi. Ambuteiaje în centrul municipiului şi drumuri închise în tot judeţul FOTO

În tot judeţul, şoferii circulă în condiţii de iarnă, pe un carosabil cu zăpadă frământată şi polei. Reprezentanţii Primăriei sunt foarte opţimişti. „Azi-noapte am degajat zăpada şi am dat cu antiderapant la reclamaţii. Se circulă foarte bine, în condiţii de iarnă“, au spus reprezentanţii Citadin.

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări cum se acţionează pentru deszăpezire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite