Iaşi: UPDATE Marius Crudu, ucigaşul pictoriţei Ilinca Gînju, aruncat după gratii (Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesajele dintre Marius Crudu şi victima sa Ilinca Gînju dovedesc cât de zbuciumată era relaţia dintre cei doi, mai ales din momentul în care artista ieşeană a decis să se despartă de el. Marius Crudu a trimis cu câteva ore înainte de comiterea crimei şi un SMS familiei sale din Franţa.

19.35 "Tu esti fericit, iar eu sint distrusă. Nu voi avea linişte nici măcar de sărbători. Pentru tine e uşor... Să ştii că ai adus prea multe probleme în relaţia asta. Tu omori încet tot ce simt pentru tine... Am iertat şi înţeles prea mult. Eu nu ştiu să trăiesc fără tine. Te iubesc!", sms trims de Ilinca pe 19 decembrie 2009.

Îmi e greu şi mie, mă simt singură. Încerc să depăşesc stările astea. Nimic nu e întâmplător. Aşa a fost să fie. Povestea noastră nu ar fi avut un final fericit. Fără tine încep un nou capitol din viaţa mea", îi scrie Ilinca Gânju iubitului său pe 18 februarie.

17.28 Înainte de crima de pe 9 mai Marius Crudu i-a trimis mai multe sms-uri iubitei sale, Ilinca Gânju.

Sms din 1 mai

"Lacrimile dimineţilor fără tine, fără vocea ta au mereu acelaşi gust amar şi insuportabil de trist. Nu sunt fabricant de metafore...M-ai învăţat atâtea...cel mai frumos cadou de la tine a fost iubirea ...Am înţeles că un înger ca tine nu va mai veni niciodată pe pământ. cu durerea ce nu am mai simţit-o până acum...te rog....nu mă lăsa să trăiesc fără tine...e o lecţie prea grea pentru sufletul meu"

Sms din 2 mai

"M-am săturat să mă prefac că îmi e bine. Sufletul îmi este ruinat de atâta suferinţă. Nu trebuie să te simţi datoare cu ceva, când îţi spun aceste lucruri pentru că nu aveam cui să mă confesez...iubita, prietena, confesor....Vis frumos...cel mai frumos vis"

4 mai

Pufulino. Eu nu te mai sunt în seara asta ştiind cât eşti de ocupată...Mi-ai amintit că ai frumuseţea şi un farmec unic chiar şi atunci când eşti naturală (nemachiată)...... somn uşor"

image

Citeşte şi: UPDATE Iaşi: Marius Crudu a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise îşi va petrece noaptea după gratii UPDATE

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise Ilinca Gânju se dă amnezic

16.50 Marius Crudu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de judecătorii de la Tribunalul Iaşi. S-a stabilit totodată şi primul termen al procesului, pe 15 iulie. Avocatul acestuia a declarat recurs. Marius Crudu a spus că nu vrea să anunţe pe nimeni de faptul că va sta după gratii, cu excepţia soţiei sale care este în Franţa. „Aş dori să fie anunţată soţia mea care este în străinătate. Tata ştie“, le-a spus Marius Crudu judecătorilor.

16.15 Cuvintele trimise de Marius Crudu Ilincăi Gînju prin SMS, de-a lungul timpului, sunt cutremurătoare. Bărbatul vorbeşte despre împliniri în dragoste, suferinţe, şi chiar ajunge să o implore pe Ilinca să nu-l părăsească.

Marius Crudu, judecat pentru uciderea Ilincăi Gînju

image

SMS trimis de Marius Crudu, Ilincăi Gînju: „Te vei împlini poate alături de un alt bărbat, în această viaţă. Îţi va oferi mai mult decât îţi voi oferi eu. Te implor nu fi de piatră. Şi tu ai suferit din dragoste. Te ador. Acum şi oriunde vei merge“

Ilinca Gînju, la o expoziţiei de pictură

image

Decisă să rupă relaţia cu el, Ilinca îi răspunde: „Eu încerc să te uit. relaţia noastră nu are viitor. Ştim amândoi asta. Hai să nu ne mai chinuiem . Vom rămâne prieteni. Ai grijă de tine“

15.55 Marius Crudu, dus astăzi cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat cu premeditare, va afla în jurul orei 16.45.

SMS-ul a fost trimis în jurul orei 10.53: „La mulţi ani, scumpa mea. Vă iubesc pe toţi trei, pe I. şi pe M. Vă rog, iertaţi-mă. Al vostru Ilie".

Marius Crudu este căsătorit şi are doi copii minori. Atât soţia cât şi micuţii locuiesc în Franţa. Potrivit procurorilor, Marius Crudu i-a ascuns Ilincăi Gânju o perioadă faptul că este căsătorit.

Omorâtă din prea multă dragoste

Marius Crudu a fost trimis marţi în judecată pentru omor calificat cu premeditare. Potrivit acuzaţiilor, pe 9 mai, ieşeanul a ucis-o cu zece lovituri de cuţit pe pictoriţa Ilinca Gînju, cu care avea o relaţie de aproximativ trei ani de zile.

Relaţia dintre cei doi a început să scârţie din decembrie 2009, când Ilinca a aflat că Marius este căsătorit şi are doi copii. Atunci, artista a luat decizia să se despartă de el şi i-a comunicat acest lucru de mai multe ori telefonic sau prin intermediul discuţiilor pe internet, Crudu fiind plecat la familia sa.

În aprilie 2010, acesta a revenit în ţară. După lecturarea mesajelor dintre cei doi, procurorii au ajuns la concluzia că Marius Crudu nu a acceptat ideea de a se despărţi de Ilinca şi că încerca să o facă să se răzgândească. 

În ziua crimei, cei doi au luat masa la un restaurant de la marginea Iaşiului după care, cel mai probabil, au mers direct la unul dintre apartamentele din oraş ale lui Crudu, din cartierul Canta. Ultima discuţie pe care tânăra artistă a avut-o cu cineva din familie a fost la ora 20.00, când a vorbit cu sora sa.

După ora 22.30, ieşeanca nu a mai răspuns la telefon. A doua zi, a fost găsită de poliţiştii alertaţi de familia fetei şi de prietenii acesteia, moartă în apartamentul lui Crudu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite