Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise îşi va petrece noaptea după gratii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, cel care a ucis-o pe Ilinca Gânju a fost externat astăzi de la Spitalul de Pneumoftiziologie şi a fost preluat de Parchet pentru audieri.

Ora 18.10 Marius Crudu a fost reţinut de procurori  pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul Poliţiei. Mâine la ora 11.00 tânărul va fi dus la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Ora 17.50 Iubitul pictoriţei ucise a refuzat să facă orice declaraţie în faţa procurorilor.

Ora 17.00 Marius Crudu a fost adus în urmă cu jumătate de oră la Parchet. În prezent acesta este audiat de procurori.

Ora 15.20 Audierile în cazul pictoriţei ucise au fost amânate. Cu puţin timp înainte de a fi adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, acestuia i s-a făcut rău şi anchetatorii au decis să nu îi mai ia astăzi declaraţii. Cel mai probabil, Marius Crudu va da mâine ochii cu anchetatorii.

La dosar a fost anexat astăzi şi rezultatul expertizei psihiatrice care atestă că bărbatul a avut discernământ în momentul săvârşirii faptei.

image

Ora 10.00 Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit. „Crudu este în prezent la Pneumoftiziologie. Am înţeles că vor astăzi să-l externeze şi urmează să fie preluat de Parchet. Nu este stabilită încă ora externării. Este în funcţie de cum îşi fac cei ce la Parchet documentaţia. Starea lui de sănătate este îmbunătăţită din moment ce s-a decis să fie externat. Nu va mai fi adus la noi la spital", spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie „Socola".

Acesta va fi audiat de procurori şi cel mai probabil va fi propus pentru arestare preventivă. În cazul în care judecătorii vor admite cererea, Crudu ar putea fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Marius Crudu a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza unor probleme la plămâni. În urma expertizei psihiatrice, specialiştii au decis că Marius Crudu a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate.

Citeşte şi:

Crudu va fi transferat mâine dimineaţă la Socola pentru expertiză

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite