UPDATE Iaşi: Marius Crudu a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ucigaşul pictoriţei Ilinca Gânju, Marius Crudu, a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi după ce starea sa de sănătate s-a agravat.

Ora 12.30 Marius Crudu a fost transferat de la Spitalul „Socola“ pentru că tratamentul care i se administra nu îi îmbunătăţea starea. Acesta are un abces pulmonar care se agravează. „A fost transferat din cauza afecţiunii pulmonare care merge destul de prost. Necesită un tratament specializat şi de aceea s-a decis transferarea lui la Pneumoftiziologie“, spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului „Socola“.

Medicii susţin că acest transfer nu va afecta demersul anchetei. „Se respectă paşii oricărei anchete, mâine are loc finalizarea expertizei şi în funcţie de rezultat procurorii vor lua o decizie“, a mai spus Scripcaru.

Marius Crudu a făcut complicaţii la plămâni încă din momentul în care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi pentru a i se face expertiza psihiatrică. După ce a înjunghiat-o de 10 ori pe pictoriţa Ilinca Gânju, Crudu a încercat sî se sinucidă. În ciuda eforturilor medicilor, a făcut şi pneumonie, iar când a fost internat la Socola, acesta avea febră de 39,5.

Starea de sănătate a lui Crudu s-a complicat în ultimul timp din cauza pneumoniei. Iieri la amiază, medicii de la Socola au fost nevoiţi să-l trimită la un spital de specialitate. 

Vom reveni cu amănunte despre starea de sănătate a lui Marius Crudu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite