Telenovelă în familia cuţitarului din fast-food

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcela Raţă a fost înjunghiată de fostul concubin
Marcela Raţă a fost înjunghiată de fostul concubin

Belmondo Cobzaru (39 de ani), bărbatul care şi-a înjunghiat şi bătut concubina pe 20 aprilie într-un fast-food din Iaşi, s-a plâns poliţiştilor că femeia dorea să-şi vândă copilul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în iulie 2011, Cobzaru a făcut o sesizare în acest sens la la Poliţia Municipiului Iaşi, înainte ca Marcela Raţă să nască. „Am fost acuzată de el că vreau să plec în Italia să-mi vând copilul. El voia de fapt să afle unde stau. Plângerea a fost un pretext ca să mă găsească. Când am fost lăsaţi singuri în birou mă implora să mă întorc la el", a spus Marcela Raţă, care în ultimele luni locuia într-un centru pentru femei abuzate. Oamenii legii au făcut verificări, iar după ce au stabilit că afirmaţiile lui Belmondo Cobzaru nu sunt reale au clasat dosarul.

Cuţitarul care şi-a nenorocit concubina într-un fast-food din Iaşi a fost prins la Botoşani UPDATE

Însă bărbatul ar fi continuat să o hărţuiască pe femeie. După nenumărate ameninţări, pe 11 aprilie 2012, Cobzaru a urmărit-o şi i-a furat telefonul mobil. Femeia a depus o plângere în acest sens la Secţia IV Poliţie.Pe 20 aprilie însă, Belmondo Cobzaru a mers la locul de muncă al Marcelei Raţă , a lovit-o şi a înjunghiat-o..Citiţi aici cum s-a petrecut agresiunea din fast-food-ul din Iaşi!

„Avea un cuţit cu lama cam cât un deget. Mă acuza că am diverse relaţii cu poliţişti, procurori, era extrem de gelos. L-am prins de lama cuţitului şi am chiar o tăietură, dar nu l-am putut opri. Acum, când ştiu că este prins, mă simt mai în siguranţă. Aştept să fiu externată ca să mă întorc la băieţelul meu, el este viaţa mea", mai spune Marcela Raţă.

Cuţitarul de la fast- food, client vechi al oamenilor legii. A fost despăgubit de CEDO pentru o bătaie încasată de la poliţişti

Bărbatul a fost arestat, pe 23 aprilie, de Tribunalul Iaşi şi este cercetat pentru tentativă de omor. Concubina lui cu care un copil de zece luni este internată în spital de o săptămână.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite