O femeie din Centrul de Violenţă Domestică a ajuns la spital după ce a fost bătută cu sălbăticie şi înjunghiată de partenerul de viaţă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii ieşeni fac cercetări în zona fast-foodului unde femeia a fost agresată
Criminaliştii ieşeni fac cercetări în zona fast-foodului unde femeia a fost agresată

O femeie de 39 de ani din Iaşi a ajuns în această dimineaţă la spitalul „Sfântul Spiridon" după ce concubinul a înjunghiat-o şi a lovit-o în zona feţei. Femeia şi-a părăsit casa şi locuia la Centrul de Violenţă Domestică pentru că bărbatul îi făcea viaţa un calvar.

Ora 19.00 Belmondo Cobzaru a sunat la postul de televiziune ProTV şi a susţinut că a înjunghiat-o pe concubina sa pentru că ar avea o relaţie cu un poliţist. Acesta a precizat că va reveni cu un telefon mâine pentru a indica locul în care se află.

Ora 14.55 Marcela R. a depus o plângere la Poliţie pe, 11 aprilie, împotriva lui Belmondo Cobzaru. Femeia l-a acuzat pe concubinul ei că i-a furat telefonul mobil. "A depus o plângere la Poliţie pentru un furt de telefon mobil. Poliţiştii au luat măsurile legale. Pentru un furt de telefon mobil nu se arestează. Este o anchetă în curs şi nu vă  pot da alte amănunte", a declarat Mihaela Abaza, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Ora 12.40 Procurorii ieşeni au preluat ancheta în acest caz şi îl cercetează pe Cobzaru pentru "tentativă de omor deosebit de grav într-un loc public". Suspectul n-a fost prins până la această oră.

Ora 10.35 Poliţiştii fac cercetări la fast-food-ul situat vizavi de Mc Donald's. Oamenii legii îl caută încă pe suspectul principal, pe nume Belmondo Cobzaru.

Am fost sesizaţi cu privire la acest caz, cercetarea este în curs“, spune Mihaela Abaza, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Ora 10.20 Marcela R., de loc din Tomeşti, Iaşi, a fost cazată la adăpostul pentru femeile bătute de soţ din Iaşi în luna octombrie a anului trecut, împreună cu un copil care acum are doar opt luni. Femeia a venit tocmai din Constanţa, a mai stat o perioadă internată într-un centru de violenţă domestică din Mangalia şi mai are încă un copil acolo.

A plecat din Constanţa tot din cauza bătăilor crunte pe care le primea de la soţ şi a stat o perioadă la o rudă pe care o are în localitatea ieşeană Tomeşti.

„Femeia a avut probleme grave şi la Mangalia, a povestit chiar că soţul său a sechestrat-o când se ducea la spital pentru a face un control. A stat la o rudă din Tomeşti, apoi ne-a cerut nouă ajutorul şi am cazat-o la Centrul de Violenţă Domestică. Soţul a venit după ea, a aflat unde munceşte şi a agresat-o la locul de muncă“, spune Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Iaşi.

Ora 9.29 În această dimineaţă, o femeie de 39 de ani din Iaşi a ajuns în stare gravă la spital după ce bărbatul cu care şi-a împărţit viaţa a bătut-o fără milă şi a înjunghiat-o cu un cuţit în faţa unei şaormerii din zona Gării la care femeie era angajată. Femeia locuia într-un centru anti-violenţă domestică, pentru a se feri de furia bărbatului. 

Iaşi: Dramele ascunse din adăpostul femeilor bătute de soţ 

Speranţă pentru femeile din Iaşi care au trecut prin calvar 

EXCLUSIV Amendată că ţipa la bătaia soţului 

„Pacienta a ajuns cu două răni prin înjunghiere în zona laterocervicală, prezintă şi o contuzie facială şi va fi internată la Clinica ORL", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite