Cuţitarul care şi-a nenorocit concubina într-un fast-food din Iaşi a fost prins la Botoşani UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica

Belmondo Cobzaru, bărbatul de 39 de ani care şi-a înjunghiat concubina într-un fast-food din Iaşi şi apoi s-a făcut nevăzut, s-a predat duminică, 22 aprilie, la Botoşani. 

Ora 14.15 Belmondo Cobzaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Procurorii îl audiază pentru a stabili dacă se impune aretarea preventivă. Constănţeanul a refuzat să facă orice fel de declaraţii.

Ora 12.10 Din primele informaţii, bărbatul nu s-a predat, ci a fost prins de oamenii legii. Poliţiştii l-au găsit pe bărbat ascuns sub patul rudelor şi l-au dus ulterior la Secţia Rurală din Flămânzi.

Ora 11.40 După comitarea infracţiunii, agresorul de 39 de ani din Mangalia se refugiase la fratele său care locuieşte în localitatea botoşăneană Copalău, o comună aflată la o distanţă de 24 de kilometri de municipiul reşedinţă de judeţ.

Incredibil! Cuţitarul din Iaşi, de negăsit de poliţişti, dă interviuri la Pro Tv

Ora 11.20 Agresorul a fost căutat mai bine de 40 de ore de politişti, după ce a înjunghiat-o şi a lovit-o cu cruzime pe femeia cu care are doi copii. Oamenii legii l-au reţinut pe bărbat la Botoşani şi îl aduc pentru cercetări în jurul amiezii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Marcela R., femeia de 39 de ani care a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătută cu sălbăticie de concubinul său, şi-a revenit. Victima agresorului a vorbit cu poliţiştii şi se află sub supravegherea asistenţilor sociali de la Centrul de Violenţă Domestică, acolo unde este cazată. „Pacienta este stabilă, se simte bine, este conştientă. Va mai sta cel puţin o săptămână internată pentru a se recupera“, a spus medicul Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD.

Cuţitarul de la fast- food, client vechi al oamenilor legii. A fost despăgubit de CEDO pentru o bătaie încasată de la poliţişti

Citiţi aici cum s-a petrecut agresiunea din fast-food-ul din Iaşi!

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite