Şmecherii de pe şosele fac ravagii în toată Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Manole (dreapta) este acum în libertate
Ioan Manole (dreapta) este acum în libertate

Câţiva tineri teribilişti din nord-estul ţării au băgat în spital mai multe persoane în acest an. Ultimul caz este cel al lui Iustin Iulian Scutaru, elevul de 17 ani, care a accidentat pe 14 octombrie o bonă şi un copil pe o trecere de pietoni din Iaşi. Tânărul a fost arestat pentru 19 zile.

Tinerii teribilişti au ucis în acest an o persoană şi au băgat în spital alte nouă. Copiii de bani gata sau şmecherii fără permis se plimbă liniştiţi pe străzile din Moldova, iar uneori isprăvile lor îngrozesc opinia publică.

Iaşi: Puştiul de 17 ani care a lovit bona şi copilul pe zebră are la activ trei maşini furate

Iaşi: Bona accidentată în Copou: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil!“

Cel mai recent caz este a lui Iustin Iulian Scutaru (17 ani) din Fălticeni , care pe 14 octombrie ar fi accidentat pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Carol I din Iaşi o bonă, care plimba un copil. Potrivit anchetatorilor, tânărul, care conducea o maşină furată, a lovit-o în plin pe femeia de 60 de ani şi apoi a fugit de la locul accidentului.

În aprilie 2010, Ioan Manole (22 de ani), fiul unui preot din Iaşi, a accidentat-o mortal pe Ana Maria Cuzic (19 ani) pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Păcurari.

Ucigaşul de pe zebră a fost pus în libertate

Părinţii elevei ucise pe zebră, în stare de şoc

Tânărul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a încetinit deloc. La scurt timp, Manole a fost arestat, dar în luna iunie judecătorii l-au pus în libertate. În luna februarie a acestui an, tânărul a provocat un accident în judeţul Neamţ, care s-a soldat cu patru victime.

Citeşte mai multe în:

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite