Pictoriţa Ilinca Gînju va fi înmormântată astăzi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceremonia de înhumare a tinerei de 24 de ani, ucisă cel mai probabil de iubitul gelos, va avea loc joi, de la ora 14.00. Trupul neînsufleţit va fi depus la cimitirul „Sf. Petru şi Pavel"

Ora 13.17 Cavoul unde a fost înmormântat Ioan Gânju, conceput cu două locuri, unul pentru pictor şi unul pentru soţia sa, dar cel de-al doilea loc va fi folosit pentru a fi depus trupul Ilincăi. Elevii de la Liceul „Negruzzi" şi studenţii şi profesorii de la Universitatea de Arte „George Enescu" au depus deja coroane de flori. La înmormântare vor participa pictorul Dragoş Pătraşcu şi Constantin Tofan, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi.

Toată ziua de miercuri, rudele şi prietenii celei ce a fost Ilinca Gânju au vegheat cu rândul la căpătâiul acesteia. Sicriul cu corpul neînsufleţit al tinerei a fost depus la capela cimitirului „Sf. Petru şi Pavel".

Ceremonia de înhumare va începe la ora 14.00.

Între timp, Marius Crudu, iubitul Ilincăi şi principalul suspect în cazul crimei, este în continuare internat la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgenţe "Sf. Ioan" din Iaşi. "Starea pacientului este staţionară, fiind sub influenţa sedativelor", a explicat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe de la "Sf. Ioan".

Mai citiţi:

EXCLUSIV : Ilinca, pictoriţa ucisă de iubitul gelos, se pregătea să-şi dea licenţa

Prietenii tinerei ucise de iubitul gelos povestesc cum au găsit-o pe Ilinca Gânju (AUDIO)

EXCLUSIV (UPDATE) Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată"

Doi pictori, tată şi fiică, răpuşi înainte de vreme

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite