FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Guraliuc, tânăra găsită moartă în casă
Maria Guraliuc, tânăra găsită moartă în casă

O femeie şi un copil care locuiesc într-un bloc în cartierul Alexandru au fost găsiţi decedaţi în urmă cu puţin timp. Tânăra ucisă este Maria Guraliuc, fostă jurnalistă.

Ora 11.40 Colegii care lucrau cu ea la Şcoala de Arte şi Meserii nr. 41 spun că tânăra era un dascăl desăvârşit. Mai multe afli AICI

Ora 10.40 Principalul suspect a fost internat la "Socola" în acest an. Citeşte declaraţia medicilor AICI

Ora 02.40 George Guraliuc (23 de ani), fratele Mariei, este principalul suspect al anchetatorilor.

Oamenii legii au găsit în locuinţa tinerei şi rucsacul fratelui ei. În acesta au descoperit trei adeverinţe de la Facultatea de Informatică, dar şi o hârtie pe care scria „Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume".

image

Anchetatorii l-au căutat pe George Guraliuc atât la locuinţa părinţilor săi din din localitatea Plugari, cât şi la o garsonieră din Nicolina. Tânărul nu a fost încă găsit.

Cadavrele au fost duse la IML.

Ora 02.00 A fost chemată la faţa locului o firmă de pompe funebre pentru a ridica cadavrele.

Ora 01.00 După ce a ucis-o pe Maria Guraliuc şi pe fetiţa ei, criminalul s-a spălat şi şi-a schimbat hainele. Acesta şi-a lăsat buletinul şi telefonul în apartament.

Poliţiştii îl caută pe bărbat. Anchetatorii încă nu au găsit arma crimei.

Ora 00.35 Vecinii sunt speriaţi după  ce au aflat de groaznicul eveniment. Află mai multe AICI

Bolnavii psihic care au îngrozit Iaşiul

Ora 23.45 "Este vorba despre două persoane înjunghiate, o femeie şi un copil de cinci luni. Au mai multe plăgi înjunghiate cu un obiect ascuţit, probabil un cuţit. Avem mai multe ipoteze de lucru", a spus Marin Moscalu, adjunct al şefului IPJ Iaşi. Procurorul criminalist Mihaela Hitruc a plecat din imobilul în care s-a petrecut dubla crimă.

FOTO Băiatul de 17 ani care şi-a ucis mama şi bunica este olimpic la română şi latină UPDATE

Ora 23.30 Rudele susţin că principalul suspect de dublul asasinat este fratele Mariei Guraliuc, care suferă de schizofrenie şi care a dispărut de mai bine de o săptămână de acasă.

Ora 23.05 La faţa locului a ajuns şi procurorul criminalist Mihaela Hitruc.

Ora 23.00 Tânăra a intrat în concediu de creştere a copilului şi de 2 ani lucra ca profesoară de cultură civică la Penitenciarul Iaşi. Înainte a lucrat ca ziarstă în redacţiile "Jurnalul de Est" şi "Ziua de Iaşi", dar şi la mai multe televiziuni locale. Din spusele rudelor se pare că ultima dată cînd a vorbit cu soţul său la telefon i-a zis că se duce într-un supermarket să facă nişte cumpărături.

Ora 22.45 Potrivit rudelor, tânăra obişnuia să stea cu uşa închisă, motiv pentru care apropiaţii bănuiesc că autorul crimei este cineva cunoscut. "Când veneam la ea trebuia să sunăm pentru că stătea cu uşa închisă. Nu avea probleme cu cei de la Penitenciar, chiar se înţelegea bine cu ei", spune soacra victimei.

"Fratele meu a venit de pe teren şi a găsit-o moartă. Sigur era cineva cunoscut!", spune cumnata victimei.

Iaşi: (UPDATE) Minorul criminal şi-a ucis mama cu ciocanul 

Ora 22.42 Dubla crimă a avut loc la etajul VI al unui bloc de pe strada Alexandru cel Bun, numărul 3. Potrivit unor surse, victima a vorbit ultima dată cu soţul ei astăzi, la ora 12.00.

Ora 22.40 Tânăra de 29 de ani găsită moartă în casă este Maria Guraliuc, fostă ziaristă care în prezent lucra ca profesoară de cultură civică la Penitenciarul Iaşi.

Ora 22.25 Vecinii spun că au auzit ţipete şi strigăte, iar bărbatul când a ajuns acasă a văzut sânge peste tot şi a anunţat Poliţia şi Ambulanţa. Bărbatul nu a intrat în casă.

Ora 22.16 Din primele informaţii se pare că femeia are gâtul tăiat până la spate, iar copilul a fost înjunghiat.

Ora 22.11 Un bărbat din cartierul Alexandru şi-a găsit în urmă cu puţin timp soţia şi copilul morţi în casă.  Copilul are mai puţin de un an.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO 

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite