FOTO Băiatul de 17 ani care şi-a ucis mama şi bunica este olimpic la română şi latină UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dirigintele lui Silviu T. povesteşte că adolescentul era un elev eminent.

Ora 15.00 Colegii de muncă ai Luminiţei Tecuţă au pus ieri lumânări la biroul la care, până marţi, femeia venea zilnic la muncă. Ea era informatician la APIA.

„Ne-am înţeles foarte bine, era o colegă foarte bună şi o angajată model. Păcat că s-a întâmplat aşa ceva“, ne-a spus Adi Darie, coleg de birou cu Luminiţa Tecuţă.

Lumânări la biroul la care femeia lucra

(Click pe poze pentru fotografii de la biroul la care femeia lucra)

Băiatul de 17 ani care şi-a ucis mama şi bunica s-a transferat la Liceul „Garabet Ibrăileanu“ în clasa a IX-a de la Liceul Economic din Iaşi. Un an a întrerupt studiile pentru că a avut un picior rupt, dar şi probleme neurologice, după care a recuperat toată materia la cele 15 obiecte într-o vară, cu media peste 8.

Dirigintele lui Silviu spune că a aflat abia după un an de la transfer că baiatul suferă de schizofrenie. „Comportamentul lui era normal. După ce am aflat ce probleme are l-am monitorizat atent şi am păstrat legătura cu mama lui. Avea o relaţie bună co colegii şi se numără printre cei mai buni elevi din clasă“, a declarat Cezar Iercan pentru „Adevărul“.

Vezi şi:

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!“

Şi anul trecut, în semestrul al doilea de şcoală a stat acasă din motive medicale. Cu toate acestea, Silviu a luate note mari la olimpiadele locale de română şi latină. În acelaşi timp, scrie şi proză. „A dovedit aptitudini deosebite la română şi latină. Scria proză în stilul lui Franz Kafka“, a mai spus dirigintele băiatului.

image
Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite