Medicul-deputat Tudor Ciuhodaru, de la pontaje false la traseism politic AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul care a schimbat mai multe partide politice a fost implicat în ultimul an în mai multe scandaluri. În prima lună a acestui an Tudor Ciuhodaru a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a fost eliberat din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii la doar două zile de la numire.

În prima lună a anului trecut, medicutlTudor Ciuhodaru de la Spitalul de „Sf. Ioan“ din Iaşi a fost prins de şefii unităţii medicale cu pontaje false. Mai exact, medicul, care era atunci şi purtător de cuvânt al Unităţii de Primiri Urgenţe de la „Sf. Ioan“, a încasat ilegal aproape 30.000 de lei, timp de 151 de zile, deşi nu a fost la serviciu.

Deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru, dat afară din funcţia de consilier de la Ministerul Sănătăţii după două zile de la numire UPDATE

Şeful medicilor: „Regret că nu l-am învăţat pe Tudor Ciuhodaru bioetică“ 

Angajatele de la Biroul de la Rersurse Umane au susţinut atunci că erau obligate să primească pontaje false. Astfel, în perioada mai 2009-noiembrie 2010, Ciuhodaru se afla în două locuri simultan: la spital şi la Parlament. Conducerea spitalului a făcut plângere penală împotriva doctorului, iar dosarul nu a fost soluţionat nici până astăzi.

Războiul declaraţiilor între Tudor Ciuhodaru şi Raed Arafat. Medicul ieşean a fost numit consilier în Ministerul Sănătăţii UPDATE

Tudor Ciuhodaru a spus atunci că totul este o înscenare şi că ar fi victima unei răzbunări politice. „Eu am pontat ceea ce am muncit. Mă surprinde că o astfel de decizie se ia după nici 24 de ore de la intrarea mea în Alianţa de Centru Dreapta“, a declarat atunci medicul-deputat.

De altfel, Ciuhodaru, în prezent membru al UNPR, a trecut prin mai multe partide. În 2008 el a câştigat funcţia de deputat pe listele PSD. A trecut apoi la Partidul Conservator, după care s-a înscris pe listele PUNR.

Deputatul ieşean a mai ajuns în atenţia opiniei publice după ce iasi.adevarul.ro a publicat în exclusivitate o înregistrare audio în care Ciuhodaru a folosit un limbaj tendenţios într-o discuţie cu un angajat al SMURD Iaşi.

Anul trecut în luna octombrie, Curtea de Apel Iaşi a anulat avertismentul scris aplicat lui Ciuhodaru de şefii Spitalului „Sf. Ioan“ pentru limbajul folosit în discuţia cu colegul de la SMURD.

Citiţi şi:

T. Ciuhodaru: Am fost la Cotroceni, mi s-au cerut informaţii despre ce ştiu să fac şi un CV

T. Băsescu s-a războit cu Raed Arafat în direct la TV: "Nu e de acord, pleacă!"

Raed Arafat: "Îmi dau demisia, dacă se modifică legea sănătății"

Raed Arafat, despre noua lege a sănătăţii: "Misiunea salvării de vieţi, înlocuită de competiţia comercială"

Preşedintele Traian Băsescu: Raed Arafat este marele duşman al apariţiei unui sistem privat de sănătate

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite