T. Ciuhodaru: Am fost la Cotroceni, mi s-au cerut informaţii despre ce ştiu să fac şi un CV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat că a fost chemat la Palatul Cotroceni, că i s-au cerut informaţii despre tot ce ştie să facă şi un CV, precizând că nu a discutat despre preluarea funcţiei de subsecretar de stat, după plecarea lui Raed Arafat.

"Am fost solicitat să contribui la proiectul legii. Am fost invitat la Preşedinţie de dimineaţă, am discutat despre sistemul de urgenţă, mi-a fost solicitat un CV şi informaţii despre ce ştiu să fac ", a declarat deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, la intrarea în Ministerul Sănătăţii.

Chestionat dacă la Cotroceni i s-a propus şi preluarea funcţiei de subsecretar de stat după plecarea lui Raed Arafat, Ciuhodaru a spus că nu s-a discutat despre o astfel de eventualitate.

"Ar fi onorant pentru mine, dar mai important este să realizăm un sistem bun pentru pacient. Sunt multe lucruri care pot fi spuse, dar nimeni nu deţine adevărul absolut", a comentat Ciuhodaru, adăugând că a primit o solicitare de la ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, să discute despre proiectul legii sănătăţii.

Întrebat dacă ar accepta funcţia de subsecretar de stat la Sănătate, Ciuhodaru a spus că deocamdată nu poate să ocupe funcţia deoarece este incompatibil, fiind şi deputat de Iaşi.

"Sunt un politician incomod, sunt un medic incomod, m-au dat afară din partide pentru că mi-am spus punctul de vedere. Asta voi face şi astăzi la Ministerul Sănătăţii", s-a lăudat Ciuhodaru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite