Marketing la Mitropolia Moldovei: „Mami, tati, înscrieţi-mă la Şcoala Varlaam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala particulară „Varlaam Mitropolitul", care aparţine Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, se promovează în oraş cu bannere imense. Campania publicitară pare să dea rezultate, locurile pentru anul şcolar viitor fiind ocupate aproape în totalitate.

Feţele bisericeşti găsesc soluţii de a prospera chiar şi pe timp de criză. Pentru ca Şcoala „Varlaam Mitropolitul" pe care au deschis-o în luna septembrie a anului 2010 să aibă „priză" la părinţi au atârnat un banner în centrul oraşului, în zona Prefecturii, pe care este scris un mesaj emoţionant şi în acelaşi timp imperativ: „Mami, tati, înscrieţi-mă la Şcoala Varlaam!".

Campania publicitară pare să aibă un succes răsunător, clasele pentru anul şcolar viitor fiind ocupate aproape în totalitate.

Mitropolia Moldovei îşi inaugurează şcoala particulară de la Iaşi în prezenţa ministrului Educaţiei (UPDATE) VIDEO

Iaşi: Mitropolia Moldovei s-a lansat pe piaţa bancară: oferă bani împrumut cu 6% dobândă

Mitropolia SRL ştie cum să bată criza

„Eu cred că aceste bannere chiar au efect. Au fost puse în oraş prin luna septembrie, înainte de începerea anului şcolar. Am avut câţiva părinţi care au venit la noi pentru că au venit aceste anunţuri prin oraş, aşa ne-au spus. Importante sunt şi recomandările pe care ni le fac părinţii, duhovnicii. Pentru anul viitor, clasa pregătitoare este ocupată pe jumătate, iar clasa întâi aproape în întregime", spune Monica Costea, director Marketing şi comunicare la Fundaţia „Varlaam Mitropolitul".

La fiecare din cele două clase sunt disponibile câte 20 de locuri.

Pentru anul şcolar 2012-2013, taxa şcolară de şcolarizare totală este de 10.200 de lei, adică 850 de lei pe lună.

Oferta nu include uniforma şcolară, transportul sau cluburile extra-curriculare individuale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite