Interlopii îşi încordează muşchii pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Corduneanu Sursa: Facebook
Adrian Corduneanu Sursa: Facebook

Membrii temutelor clanuri mafiote din Moldova au intrat în forţă pe site-urile de socializare.Unii dintre interlopi şi-au făcut conturi pe Facebook unde îşi pun poze cu familia sau din vacanţe, iar alţii în schimb au conturi făcute de admiratori.

Adrian Corduneanu, arestat într-un dosar de înşelăciune şi şantaj, pare să fie foarte activ pe site-ul de socializare. Pe un cont subscris ieşeanului au apărut diferite poze cu el şi cu familia lui şi din vacanţe sau de la petreceri. Astfel, ieşeanul apare în piscină, la mare etalându-şi zecile de tatuaje, în pat, pe plajă într-un baldachin sau la petreceri cu manelişti.

Adrian Corduneanu Sursa: Facebook

Daţi click pe colaj pentru mai multe poze cu Adrian Corduneanu

De asemenea,  pe „peretele" contului de pe site-ul de socializare sunt postate aproape zilnic diferte manele şi piese hip-hop, iar deţinătorul contului îşi înteţine fanii cu diferite comentarii. În afară de acesta „Adrian Corduneanu" mai are alte trei conturi făcute de fani.

Citiţi şi:

Cordunenii şi-au înnoit imaginea pe Facebook cu fotografii în care mimează opulenţa FOTO

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

Pe reţeaua de socializare apar şi trei conturi cu numele „Bogdan Corduneanu" unde se găsesc poze cu acesta de la petrecerile cu manelişti şi din diferite ziare. Pe www. facebook. com apar şi cinci conturi subscrise lui „Costel Coruneanu". Unele sunt restricţionate, iar pe altele apar postate diferite poze personale sau manele. În lista de prieteni ai lui „Costel Cordunenu" apare şi „Denis Popovici", judecat pentru trafic de persoane, fraţii săi sau „Ion Clămparu", care a fost până în luna septembrie pe lista celor mai căutaţi români.

Denis Popovici  îşi etalează pe Facebook tatuajele şi în două poze apare cu o armă. Pe numele ieşeanului au fost emise de-a lungul timpului mai multe mandate europene din Germania şi Franţa pentru jaf armat, tentativă de omor. Bărbatul nu a putut fi extrădat pentru că în România este judecat din 2007 pentru trafic de persoane. În noiembrie 2006 Popovici a evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi şi a fost prins după patru zile. Ieşeanul este judecat în stare de libertate.

image

Daţi click pe colaj pentru mai multe poze cu membrii lumii interlope

Botoşăneanul „Ion Clămparu" are şi el patru conturi făcute de admiratori. Acesta a fost condamnat în lipsă la 13 ani pentru trafic de persoane. Ion Clămparu era şi un apropait al clanului Corduneanu, în anii 2000 fiind şi unul dintre invitaţii de seama la nunta lui Costel.  

Botoşăneanul era numărul unu pe lista „Most Wanted" a Inspectoratului General de Poliţie Române şi în primii 30 cei mai căutaţi infractori din Europa. În septembrie 2011 s-a predat autorităţilor din Madrid.

Citiţi şi:

Ioan Clămparu, cel mai căutat interlop român, invitat de seamă la nunta Cordunenilor

Interlopul botoşănean Ion Clamparu a fost arestat în Spania

Iaşi: Poveştile infractorilor care au fentat puşcăria. Vezi aici care sunt cei mai căutaţi moldoveni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite