Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Corduneanu spărgea banii cu manelişti
Costel Corduneanu spărgea banii cu manelişti

Ascultă mai sus dedicaţiile lui Cristi Nuca pentru fraţii Corduneanu. Aceştia organizau în Iaşi petreceri de pomină la care erau invitaţi manelişti de top şi cunoscuţi membri ai lumii interlope din Iaşi şi din ţară.

Manele, mâncăruri alese, bautura şi sute de euro par a fi ingredinetele necesare pentru o petrecere reuşită a clanului ieşean. Zeci de filmuleţe şi melodii care îi au în prim-plan pe Costel Corduneanu şi pe fraţii lui au fost postate pe www.youtube.com sau se găsesc pe reţea.

La chefurile organizate de familie erau invitaţi cunoscuţi membri ai lumii interlope, care petreceau până dimineaţă. Pentru a-i mulţumi pe invitaţi maneliştii dedicau la cerere zeci de melodii şi compuneau pe loc strofe în cinstea „vipurilor". Însă muzicanţii erau răsplătiţi cu sute de euro.

La una din aniversările lui Costel Corduneanu au cântat Sorinel Puştiu şi Cristi Nucă, iar printre invitaţi s-au numărat Cătălin Costea (zis Băcăuanu), arestat anul trecut în urma scandalului din clubul ieşean Hypnotic, şi Tiberiu Florea, care a fost cercetat pentru falsificare de monedă străină şi proxenetism.

Sorinel Puştiu la ziua lui Costel Corduneanu

Prin 2003-2004 la petrecerile Cordunenilor, oaspete de vază era şi Belgian Tănase, fratele lui Cosmos Tănase. Acesta a fost cercetat pentru trafic de persoane şi proxenetism. Belgian a fost dat în urmărire generală în anul 2007.

La chefuri participa uneori şi Ion Clămparu, care primea şi dedicaţii speciale. Acesta a fost cercetat pentru trafic de persoane şi a fost dat în urmărire generală în 2003.

„De unde ne tragem neamul

Să spună Ion Clămparu

Cum e cu Coordoneanu

De unde ne tragem neamul

O spune Ion Clămparu

Cum e Coordoneanu

Dar tare mă mândresc cu el

Şi mă bazez pe Costel

Am curaj şi o spun oricui

Asta e cu fraţii lui"

Titel Crăcănatu, Florin Scripcaru (Arghir), condamnat la 14 ani pentru ucidere din culpă, Liviu Munteanu, Francez şi Walter, din clanul Tănase şi Doru Postăvaru veneau şi ei să-l sărbătorească pe Costel Corduneanu.

Citiţi şi:

Exclusiv: Judecătorul care i-a arestat pe Corduneni a cerut protecţia poliţiştilor

Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi

Groaza, arma preferată a clanului Corduneanu

Cordunenii au pus presiuni asupra unei judecătoare din Galaţi

Război în lumea interlopă din Galaţi

Vaştag l-a „mirosit” pe interlopul Moldovei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite