Cordunenii şi-au înnoit imaginea pe Facebook cu fotografii în care mimează opulenţa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Corduneanu Sursa: Facebook
Adrian Corduneanu Sursa: Facebook

Unii membri ai clanului Corduneanu par să fie foarte activi pe reţelel de socializeare. Pe un cont subscris lui „Adrian Corduneanu" apar diferite poze cu acesta în vacanţă sau cu prietenii şi familia.

Albumul de pe Facebook  cu membrii clanului Corduneanu s-a îmbogăţit zilele acestea cu noi fotografii. După ce pe contul „Adrian Corduneanu" au apărut diferite poze cu acesta şi cu amicii lui în ipostaze demne de o campanie publictară pentru luptele de K1, acum au fost ataşate alte fotografii din vacanţe sau de la petreceri. Astfel, ieşeanul apare în piscină, la mare etalându-şi zecile de tatuaje, în pat sau pe plajă într-un baldachin.

Adrian Corduneanu Sursa: Facebook

Daţi click pe colaj pentru mai multe poze cu Adrian Corduneanu

De asemenea, Adrian Corduneanu apare la petreceri cu manelişti. Deşi tânărul a fost din nou arestat preventiv în septembrie contul cu numele lui este foarte activ. Astfel, pe „peretele" contului de pe site-ul de socializare sunt postate aproape zilnic diferte manele şi piese hip-hop. „Fanii" se delectează şi cu diferitele comentarii. „Că, acum sunt acasă, dar poate o să plec din nou /Şi voi b.... o sa-mi duceţi dorul rău / Dar nu-i Adrian atât de rău încât să stea prea mult la bulău /Mai ales că ar trebui să fie alţii acolo, în locul ...",mesaj din16 noiembrie „să fii zmeu..trebuie să ai tupeu băiatu meu ; ", mesaj din 14 noiembrie, "stau şi mă întreb de câte ori a vizitat DNA-ul şi DIICOT-ul Bucureşti profilul", mesaj din 12 noiembrie, "ştiu că viaţa e grea şi eu vreau să ajung sus...n-am să uit de unde plec că nu ştiu unde am să ajung ;)", mesaj din 10 noiembrie. Pe reţeaua de socializare mai apar conturi şi cu numele lui „Bogdan Corduneanu" şi „Costel Corduneanu"

Clanul Corduneanu Sursă: Facebook

Daţi click pe colaj pentru mai multe imagini cu familia Corduneanu

La începutul lunii iulie a anului trecut  magistraţii DIICOT Iaşi au trimis în judecată 27 de persoane pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Printre cei acuzaţi de magistraţi se numără şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu), fraţii săi Marian, Gheorghe, Adrian, Bogdan, Vasile şi sora, Petronela, dar şi apropiaţi ai clanului.
O parte din membrii reţelei au fost arestaţi în ianuarie anul trecut. După un an şi două luni de închisoare, 11 persoane au fost puse în liberate pe 11 martie. Adrian Corduneanu a ieşit de după gratii pe 31 martie. Bogdan şi Adrian Cordunenau au fost rearestaţi pentru că nu şi-au respectat o serie de obligaţii impuse de instanţa care a decis să-l pună în libertate în luna martie.

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

Ioan Clămparu, cel mai căutat interlop român, invitat de seamă la nunta Cordunenilor

Iaşi: Poveştile infractorilor care au fentat puşcăria. Vezi aici care sunt cei mai căutaţi moldoveni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite