Inaugurarea Palas, amânată din nou. Află când se va închide şantierul din centrul Iaşiului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şantierul de la Palas se închide întârziere
Şantierul de la Palas se închide întârziere

Oficialii ansamblului urbanistic din spatele Palatului Culturii au anunţat că vor tăia panglica la investiţie pe 31 mai, deşi la sfârşitul anului trecut se lăudau că lucrările vor fi terminate în aprilie.

Inaugurarea ansamplului Palas a fost amânată din nou. Lucrările la investiţia estimată la 260 de milioane de euro din centrul Iaşiului trebuiau finalizate la mijlocul anului 2011. La sfârşitul anului trecut, milionarul Iulian Dascălu anunţa într-o conferinţă de presă că în aprilie 2012 va fi inaugurat Palas. Declaraţia o citeşti  AICI.

Verdict ministerial în „afacerea Palas“. Aflaţi ce spun reprezentanţii Guvernului de cel mai controversat proiect imobiliar din Moldova

Proiectul Palas, gaură în bugetul Iaşiului

Joi, 29 martie, oficialii Palas au anunţat pe pagina de Facebook:  „Compania Iulius Group, dezvoltatorul ansamblului multifuncţional Palas din centrul Iaşului, o investiţie de peste 260 milioane de euro, anunţă că pe 31 mai 2012 va avea loc inaugurarea“.

image

Reprezentanţii Palas susţin că deschiderea la proiectul scos în afara legii de Curtea de Apel Oradea va fi una grandioasă, pe durata a patru zile. 

EXCLUSIV: Palasul dă peste cap traficul din Centru. Vezi aici principalele modificări ale circulaţiei auto din jurul Palatului Culturii (FOTO)

Spa ilegal în curtea „regelui mallurilor“ FOTO

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite