Iaşi: Simirad îl lasă din nou pe vicele CJ, Constantin Adăscăliţei, fără atribuţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful judeţului Iaşi Constantin Simirad a anunţat miercuri că îi retrage dreptul de semnătură vicelui Adăscăliţei pe documentele care ţin de activitatea Direcţiei de Administrare a Drumurilor Judeţene.

Citeşte şi:

Iaşi: „Să se ocupe de judeţ, dacă vrea să facă treabă"

Simirad i-a tăiat dreptul de semnătură la CJ vicelui Adăscăliţei

Au reînceput neînţelegerile la vârful Consiliului Judeţean Iaşi. Preşedintele instituţiei Constantin Simirad a decis miercuri să retragă atribuţiile unuia din cei doi vicepreşedinţi legate de direcţia de drumuri. Simirad s-a arătat nemulţumit de activitatea lui Constantin Adăscăliţei, mai ales după ce un proiect de repartizare a 1,6 milioane de lei pentru pietruirea drumurilor a fost amânat de consilieri.

Nemulţumiri de la repartizarea fondurilor

„A gestionat necorespunzător situaţia drumurilor şi am decis să-i iau atribuţiile. Probabil vor râmâne la mine", a spus Simirad. De cealaltă parte, vicele Adăscăliţei susţine că împărţirea banilor a fost făcută la indicaţiile şefilor de la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene şi că amânarea proiectului va determina întârzieri în executarea lucrărilor. „Fondurile nu sunt suficiente, dar cred că trebuia aprobat proiectul în forma aceasta şi, ulterior, să venim cu unele completări", a spus Adăscăliţei.

Citeşte şi:

Iaşi: Drum cu găuri record spre Vaslui, refăcut pe bani europeni

Proiectul de hotărâre amânat de consilieri viza alocarea a 1,6 milioane de lei pentru lucrări la 30 de tronsoane. Dispute între vicele CJ şi Simirad au fost înregistrate şi la nivelul anului trecut, când Adăscăliţei a rămas fără toate atribuţiile.

Citeşte şi:

Iaşi: Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

Iaşi: Simirad i-a tăiat dreptul de semnătură la CJ a vicelui Adăscăliţei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite