Iaşi: Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ
Iaşi: Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

Comunicarea prin dispoziţii şi scrisori a devenit regulă între cei doi

Unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean (CJ) a rămas fără drept de semnătură din această săptămână. Simirad a decis ca ştampila instituţiei să nu se mai aplice pe documentele parafate de Adăscăliţei.

Decizia a fost catalogată de vice ca fiind „copilărească, bizară şi lipsită de logică profesională”. Şeful CJ a spuscă nu mai are încredere în documentele semnate de Adăscăliţei. Mai mult, Simirad a ameninţat că dacă adjunctul  său „nu se ţine de treabă” îi va lua şi celelalte atribuţii. „Dacă îi iau şi restul atribuţiilor, va fi plătit degeaba”, a spus şeful CJ. Nici relaţiile de rudenie dintre cei doi nu au fost uitate. „Adăscăliţei a profitat de relaţia cu fiul meu, Lucian, l-a cununat, iar apoi a zis peste tot că îi sunt naş”, a spus Simirad. „I-am trimis o scrisoare prin care l-am întrebat dacă va da o dispoziţie prin care să-mi ia şi calitatea de naş al fiului său”, a răspuns Adăscăliţei. Simirad i-a mai aplicat azi o lovitură de graţie lui Adăscăliţei şi a cerut verificarea modului în care a fost aleasă firma „Compania de restaurante“ pentru un eveniment susţinut de CJ. Practic, Adăscăliţei ar fi semnat o factură de 51.000 de lei pe care Simirad ar fi refuzat să o achite, spunând că bugetul acţiunii era de doar 10.000 de lei.

Controversele de la CJ au ajuns şi la urechile şeful de partid al celor doi, primarul Gheorghe Nichita. „Le spun să se împace, mai ales că sunt rude. Simirad este mentorul lui Adăscăliţei, l-a adus în politică, l-a sprijinit”, a spus Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite