Iaşi: „Să se ocupe de judeţ, dacă vrea să facă treabă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Să se ocupe de judeţ, dacă vrea să facă treabă”
Iaşi: „Să se ocupe de judeţ, dacă vrea să facă treabă”

CAMPANIE DE WEEKEND - Vicele CJ, cu atribuţii „culturale“

Citeşte şi:

Simirad i-a tăiat dreptul de semnătură la CJ vicelui Adăscăliţei

Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

Vicele CJ, cu atribuţii culturale

Scandalul dintre vicele Consiliului Judeţean, Constantin Adăscăliţei şi şeful său, Constantin Simirad, îi lasă indiferenţi pe ieşeni. „Nu mă interesează de ce şi pentru ce se ceartă ei. Mă deranjează că atunci când merg prin judeţ sunt drumuri pline de gropi şi că oamenii trăiesc ca în Evul Mediu. Ei sunt plătiţi din banii noştri şi ar trebui să aibă măcar bun simţ”, a spus Constantin Sima, pensionar.


„Nu numai Adăscăliţei trebuie să-şi merite banii, toţi cei din administraţia publică. Peste 4.000 de lei, cu atribuţiile pe care le are şi fără drept de semnătură, cred că e cam mult. Să se ocupe de judeţul ăsta, dacă vrea să facă treabă”, a afirmat Ana Mihai, vânzător.


Pe de altă parte, unii ieşeni consideră că indemnizaţia de peste 4.000 de lei a vicelui este justificată, chiar dacă în ultimul an şi-a pierdut atribuţiile cele mai importante şi în prezent se ocupă de instituţiile de cultură şi cele care privesc activitatea sportivă. „Să facă aceleaşi lucruri ca şi până acum, îşi merită banii”, a spus Petru Deleanu, pensionar.


Simirad a decis în această săptămână ca ştampila instituţiei să nu se mai aplice pe documentele parafate de vicele Adăscăliţei. „Nu vreau să fac umbră de pomană în CJ, dacă nu voi primi sprijin pentru derularea activităţii, inenţionez să-mi dau demisia, pentru că am şi alte proiecte în afara spaţiului public”, a afirmat Adăscăliţei.

CV-ul lui Adăscăliţei

1984 - 1992 prelucrător prin aşchiere- CUG
1992 - 1997 component al lotului naţional de Karate
1995 - 2001 fondator şi asociat la IGS Iaşi
2000 - 2004 consilier local
2004 - 2008 viceprimar
2008 - vicepreşedinte CJ

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite