Iaşi: Ucigaşul Ilincăi Gânju a rămas după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Iaşi au decis astăzi ca Marius Crudu să mai stea încă 60 de zile după gratii. Bărbatul poate face recurs.

Termenul de astăzi al procesului lui Marius Crudu nu a durat mai mult de 10 minute. Tânărul nu a fost adus în faţa judecătorului Tribunalului Iaşi deoarece nu a putut fi transferat  de la Penitenciarul Spital Jilava din cauza stării de sănătate. Însă avocata sa a precizat că lasă la aprecierea instanţei decizia privind menţinerea lui Crudu în arest.

Astfel, judecătorul a hotărât că tânărul va mai sta 60 de zile după gratii. Următorul termen al procesului va fi pe 2 septembrie.

La sfârşitul lunii trecute Marius Crudu a fost acuzat de omor calificat cu premeditare. Potrivit procurorilor, bărbatul a ucis-o pe iubita sa, pictoriţa Ilinca Gânju în luna mai cu 10 lovituri de cuţit. După ce a înjunghiat-o pe tânără Crudu  ar fi încercat să se sinucidă.

Pe 27 iunie bărbatul a încercat să se spânzure în celula sa din Penitenciarul Iaşi cu o funie improvizată dintr-o sacoşă de rafie.

Mai citiţi şi:

Iaşi: 350.000 de euro daune morale pentru moartea Ilincăi Gânju

Iaşi: Ucigajul pictoriţei Ilinca Gânju a fost transferat la Jilava

Prietenii tinerei ucise de iubitul gelos povestesc cum au găsit-o pe Ilinca Gânju (AUDIO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite