Iaşi: Ucigajul pictoriţei Ilinca Gânju a fost transferat la Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, cel care în luna mai a ucis-o cu zece lovituri de cuţit pe iubita sa, va beneficia de tratament psihiatric în Penitenciarul Jilava.

Conducerea închisorii din Iaşi l-a transferat pe Crudu după ce pe 27 iunie acesta a încercat să se sinucidă. „Medicii de aici au decis că este mai bine să fie transferat pentru a beneficia de tratamentul corespunzător. Avea şi aici o schemă de tratament, dar a fost trimis pentru a i se face o evaluare de către specialiştii de acolo", a precizat comisarul şef Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

Crudu ar putea să nu ajungă la termenul de pe 15 iulie al procesului său. „Nu se ştie cât va rămâne la Penitenciarul Jilava. Sănătatea este cea mai importantă şi dacă medicii vor considera că nu poate fi transferat la Iaşi nu va fi adus la proces", a mai adăugat directorul închisorii din Iaşi.

La sfârşitul lunii trecute Marius Crudu a fost acuzat de omor calificat cu premeditare. Potrivit procurorilor, bărbatul a ucis-o pe iubita sa, pictoriţa Ilinca Gânju în luna mai cu 10 lovituri de cuţit. După ce a înjunghiat-o pe tânără Crudu  ar fi încercat să se sinucidă.

Pe 27 iunie bărbatul a încercat să se spânzure în celula sa din Penitenciarul Iaşi cu o funie improvizată dintr-o sacoşă de rafie.

Mai citiţi:

Iaşi: UPDATE Marius Crudu, ucigaşul pictoriţei Ilinca Gînju, aruncat după gratii (Video)

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise a încercat să se sinucidă

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite