Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu (39 de ani), bărbatul care şi-a ucis iubita cu zece lovituri de cuţit, a încercat să se spânzure aseară în celulă.

Bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor duminică seară în jurul orelor 22.00  folosind o frânghie făcută dintr-o scoaşă. Marius Crudu şi-a legat frânghia de  gât, dar aceasta s-a rupt. Tânărul a căzut, iar zgomotul i-a trezit pe colegii săi, care au chemat agenţii închisorii.

 „El este internat la Infirmerie. O să luăm o serie de măsuri suplimentare în cazul său, o să-l izolăm, o să-l supraveghem mai atent", a declarat comisarul şef Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

Pictoriţa Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. După ce a înjunghiat-o pe iubita sa, bărbatul  ar fi încercat să se sinucidă.

image

Marius Crudu a fost arestat săptămâna trecută pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Iaşi, dar a făcut recurs. Astăzi bărbatul ar trebui adus la Curtea de Apel Iaşi pentru că a cerut un termen să studieze dosarul.

Mai citiţi:

Iaşi: UPDATE Marius Crudu, ucigaşul pictoriţei Ilinca Gînju, aruncat după gratii (Video)

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise îşi va petrece noaptea după gratii UPDATE

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite