Iaşi: 350.000 de euro daune morale pentru moartea Ilincăi Gânju

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama şi sora pictoriţei ucise în luna mai cer de la Marius Crudu 350.000 de euro daune morale. Avocatul celor două a depus la termenul de ieri al procesului, în care este judecat iubitul Ilincăi Gânju pentru omor calificat, o serie de acte prin care rudele îşi motivează pretenţiile.

Ioana, sora pictoriţei a solicitat 150.000 de euro daune morale, iar Tatiana Gânju, mama, 250.000 de euro. Cele două au mai cerut instanţei să îl oblige  pe Marius Crudu să le plătească şi 23.000 de lei daune materiale.

„Am discutat cu clientele mele şi am considerat că este o sumă rezonabilă", a declarat Gheorghe Şuhan, avocatul familiei Gânju.

Marius Crudu ar avea două apartamente şi un teren în Iaşi. La termenul de ieri al procesului bărbatul nu a fost prezent pentru că se află internat la Penitenciarul Spital Jilava. Judecătorii  Tribunalului Iaşi au amânat dosarul până pe data de 2 septembrie. Marius Crudu a fost trimis în judecată la începutul acestei luni pentru omor calificat cu premeditare. Bărbatul a fost acuzat că a ucis-o pe Ilinca Gânju cu mai multe lovituri de cuţit.

Mai citiţi:

Iaşi: Ucigajul pictoriţei Ilinca Gânju a fost transferat la Jilava

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise a încercat să se sinucidă

UPDATE Iaşi: Marius Crudu a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite