Iaşi: Socrii unui Cordunean executaţi silit de bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Mihalcea (stânga) a fost arestată  câteva zile în cazul Cordunenilor
Carmen Mihalcea (stânga) a fost arestată câteva zile în cazul Cordunenilor

Carmen Mihalcea şi soţul ei, Constantin, socrii lui Adrian Corduneanu şi-ar putea pierde apartamentul. Banca, de la care cei doi au luat un credit în 2007 pe care l-au garantat cu locuinţa, au cerut executarea lor pentru că nu şi-au mai plătit ratele.

Astfel, un executor judecătoresc demarase procedurile pentru a recuperea 48.183, 85 de euro. Însă familia Mihalcea a cerut Judecătoriei Iaşi suspendarea executării silite.

„Am formulat o contestaţie la executare în principal pentru că s-a pus sechestru asigurator asupra imobilului într-un dosar penal. Locuinţa este indisponibilizată şi niciun creditor nu este în măsură să procedeze la valorificarea acestuia pentru a-şi recupera propria creanţă, fără a ţine cont de sechestrul asigurator", a susţinut Anca Drăgoi, avocata familiei Mihalcea.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Procesul Cordunenilor a fost amânat

Iaşi: Costel Corduneanu a ajuns cu capul spart la Tribunal

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

Următorul termen al procesului este pe 11 noiembrie. Carmen Mihalcea a fost trimisă în judecată în luna august pentru complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de ea au fost acuzate şi alte 26 de persoane, printre care şi mai mulţi membri ai clanului Corduneanu. În acest dosar procurorii au pus sechestru pe mai multe bunuri ale interlopilor ieşeni, printre care se numără şi un apartament de două camere a familiei Mihalcea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite