Iaşi: Costel Corduneanu a ajuns cu capul spart la Tribunal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Corduneanu a fost încadrat de mascaţi pe holurile Tribunalului
Costel Corduneanu a fost încadrat de mascaţi pe holurile Tribunalului

Constantin Bogdan, fost Corduneanu, a ajuns ieri cu capul spart în faţa judecătorilor, susţinând că a fost bătut în drumul spre instanţă de un mascat. În timpul procesului, şeful interlopilor a acuzat şi dureri de inimă şi a fost dus la Spitalul de Urgenţe, iar magistraţii au întrerupt şedinţa de judecată.

Constantin Bogdan (fost Corduneanu) susţine că ar fi fost bătut de mascaţi în duba care-l aducea din arestul Poliţiei Vaslui. Oamenii legii din Iaşi susţin însă că interlopul s-a lovit singur.

Incidentul ar fi avut loc în drum spre Tribunalul Iaşi, unde magistraţii judecă propunerea de  prelungire a mandatului de arestare pentru cei 14 membri ai clanului, judecaţi pentru spălare de bani, trafic de persoane şi înşelăciuni.

Citeşte şi: Doi membri ai clanului Corduneanu au fost condamnaţi pentru şantaj

Groaza, arma preferată a clanului Corduneanu

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

Şedinţa de judecată trebuia să înceapă la 9.30, dar a fost suspendată deoarece Costel Corduneanu a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie. Aici i s-au pus trei copci şi a revenit la Tribunal în jurul orei 11.00. 

„Chemaţi televiziunea să vină să vadă ce mi-au făcut la ordinul procurorului Chifan (n.r.-cel care instrumentează dosarul de cercetare al interlopilor)", a strigat interlopul înainte de a intra în sala de şedinţă. Mama lui a avut o cădere nervoasă când şi-a văzut fiul bandajat şi a fost dusă şi ea la spital. „Vom face toate demersurile pentru ca cei vinovaţi să plătească. Clientul meu era încătuşat şi nu s-a opus în niciun fel", a spus Marius Striblea, avocatul lui Bogdan.

Procurorul Chifan a refuzat să comenteze acuzaţiile lui Corduneanu, dar şeful Poliţiei Iaşi, Ioan Scripniciuc, a declarat că interlopul s-ar fi lovit singur.

Mai citeşte:

Iaşi: Şeful clanului Corduneanu: "Avem blatul sus de tot, la o judecătoare"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite