Iaşi: Puşti de 15 ani cu alcoolemie record: 5,76 la mie. A ajuns la spital în comă de gradul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul a băut împreună cu trei prieteni doi litri de rachiu de mere. La final, au pus pariu că băiatul nu are curaj să bea un sfert de sticlă de rachiu fără oprire. Băiatul le-a arătat contrariul, însă a ajuns în comă de gradul III la spital

Puştiul a ajuns ieri după-amiază la spital, după ce un coleg de-al său l-a găsit pe o bancă din Copou în stare de inconştienţă. Acesta a chemat Salvarea care iniţial l-a transportat la Spitalul „Dr. I .C. Parhon", după care a fost transferat la Spitalul de Pediatrie.

Medicii spun că nu s-au mai confruntat cu o alcoolemie atât de ridicată la copii. „Este enorm de mare alcoolemia copilului. Am mai avut adulţi cu alcoolemie de 6-7 la mie, iar în cazul unora chiar s-a soldat cu deces. Niciodată n-am mai văzut aşa ceva la un copil", spune doctorul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria".  

Citeşte şi:

Şmecherul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş avea alcoolemie uriaşă

Iaşi: O adolescentă a ignorat diabetul şi a ajuns în comă alcoolică

Iaşi: Un copil a supravieţuit miraculos după ce a băut o sticlă de coniac la Balul Bobocilor (UPDATE)

Copilărie tristă înecată în alcool

Băiatul a ieşit din comă noaptea trecută, la ora 2.00, însă starea sa este gravă în continuare. „Acum are dureri foarte mari de cap, ameţeli, îşi va reveni, dar trebuie să-i fie urmărite îndeaproape funcţiile vitale pentru că există risc. Mai stă internat şi va fi supravegheat", mai spune doctorul Ionescu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite