Şmecherul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş avea alcoolemie uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ungur, tânărul de 25 de ani, care a provocat accidentul de la Caransebeş, avea o alcoolemie de 2,2 la mie în sânge. Specialiştii Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" Timişoara au stabilit că şmecherul din Caransebeş s-a urcat băut la volan.


Şmecherul din Caransebeş scoate în evidenţă proasta organizare de la raliu

Poliţiştii i-au recoltat duminică seara două probe de sânge lui Ungur, care a refuzat să sufle în fiolă. Medicii legişti au stabilit că tânărul avea o alcoolemie-record, de 2,2 la mie în sânge. "Este o alcoolemie foarte mare. În funcţie de greutatea persoanei, de starea de sănătate, de ceea ce mămâncă înainte sau în timp ce consumă alcool, această alcoolemie poate duce la comă alcoolică. Nu se poate spune că a fost la un pas de comă alcoolică. Poate el era obişnuit să consume mult alcool şi atunci a câştigat o anumită rezistenţă", a spus medicul timişorean Adrian Mareş.




Cristian Ungur a fost dus la arestare la Judecătoria Reşiţa, în urmă cu câteva minute. Magistraţii urmează să stabilească dacă el o să îşi petreacă următoarele 29 de zile după gratii, în arestul Poliţiei Caraş Severin.

image

Turnu Severin: Un șofer a izbit cu viteză o tânără și un cuplu de pensionari, chiar pe trotuar

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite