Iaşi: Mesaj de la tânăra salvată din incendiu pentru familia studentei-eroine: „Îmi pare rău şi regret enorm“ (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Chelaru, tânăra care a scăpat cu viaţă din incediul produs săptămâna trecută la barul din campusul „Tudor Vladimirescu“ din Iaşi, transmite condoleanţe familiei Sorinei Ferari, studenta care şi-a dat viaţa încercând să o ajute să stingă flăcările.

Fratele Alexandrei, Iulian Chelaru, susţine că evită să participe la înmormântarea Sorinei Ferari. El crede că prezenţa lui îi va face rău mamei Sorinei.

„Ştiu că mâine este înmormântarea fetei. Cu siguranţă nu vom ajunge pentru că nu consider că prezenţa unei persoane din anturajul meu sau al surorii mele ar rezolva situaţia sau ar alina suferinţa mamei sau familiei. Din contră. Când mama fetei a venit puţin la spital era revoltată. Am primit-o, am vorbit cu ea în jur de un sfert de oră, nu era singură, ci cu încă două persoane. Avea o impresie greşită a ceea ce s-a întâmplat", spune Iulian Chelaru.

Citeşte şi:

Diplomă de excelenţă pentru studenta eroină din partea pompierilor suceveni (FOTO)

Iaşi: Ultimele clipe de viaţă ale studentei care şi-a dat viaţa pentru o necunoscută

Eroina de la Iaşi va fi înmormântată miercuri, acasă

Mama eroinei de la Iaşi: „Sorina era o fată foarte sufletistă“ (FOTO şi VIDEO)

Iaşi: Supravieţuitoarea incendiului din Tudor: „De dimineaţă fac rugăciuni de mulţumire că am scăpat cu viaţă“ (AUDIO)

ASCULTĂ AICI MESAJUL DE CONDOLEANŢE TRANSMIS FAMILIEI FERARI

Fratele supravieţuitoarei a ţinut însă să transmită un mesaj de condoleanţe din partea lui şi a Alexandrei către familia îndoliată. „Mesajul nostru pentru familia Sorinei este unul cât se poate de sincer şi de umil. Este unul de condoleanţe şi de sincere păreri de rău. Nu trebuia să se întâmple ceea ce s-a întâmplat acolo. Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin ceea ce trece mama Sorinei. Este o tragedie. Îmi pare rău şi regret enorm de mult că s-au întâmplat astea", a adăugat Iulian Chelaru.

Supravieţuitoarea are coşmaruri

Din spusele fratelui, Alexandra Chelaru încă este şocată de cele întâmplate şi are coşmaruri noaptea. „Sora mea nu a vorbit cu nimeni şi nici nu va vorbi decât cu autorităţile abilitate şi unde va fi obligată să vorbească. În rest, încă este sub efectul traumatizant al întâmplărilor care au avut loc acolo. Încă are coşmaruri noaptea", încheie fratele supravieţuitoarei.

Mai urmăreşte şi:

Iaşi: Tânăra care a murit carbonizată în incendiul din Campusul Tudor Vladimirescu şi-a dat viaţa pentru o necunoscută (UPDATE VIDEO)

Iaşi: VIDEO Un mort şi un rănit într-un incediu de proporţii la un club din Campusul Tudor Vladimirescu UPDATE

Vezi aici o galerie foto cu rămăşiţele incendiului din Tudor Vladimirescu

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite