Iaşi: VIDEO Un mort şi un rănit într-un incediu de proporţii la un club din Campusul Tudor Vladimirescu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară, un incediu a izbucnit în clubul studenţesc Pub 75 din Campusul "Tudor Vladimirescu". O persoană a decedat carbonizată iar o a doua victimă se află la spital, dar starea ei este stabilă. Se pare că flăcările au pornit de la un scurtcircuit de la panoul electric.

Ora 23.30 Starea de sănătate a tinerei care a fost preluată de SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţe "Sfântul Ioan" este stabilă. Aceasta nu a suferit arsuri, doar s-a intoxicat cu fum şi s-a ales cu conjunctivită de la fumul gros. "Pacienta este stabilă, este coerentă. Nu are arsuri pe corp, este doar intoxicată cu fum. Va fi transferată la Oftalmologie pentru a i se face un control", a spus Paul Sârbu, directorul medical şi purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţe "Sfântul Ioan" Iaşi. 

Ora 23.00 Cel puţin o persoană a decedat, iar o alta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare gravă. Potrivit martorilor, în jurul orei 21.30, localul ar fi fost cuprins de un fum gros fapt ce a stârnit panica în rândul persoanelor prezente. La scurt timp, martorii mai spun că s-a auzit o explozie şi au izbuncit flăcările. "A început să iasă fum, probabil de la un scurtcircuit după care s-a auzit o explozie şi au izbucnit flăcările. Erau mai multe persoane în local dar ieşiseră când a început să se vadă fum", a spus unul din martorii de la faţa locului.

image

Vezi mai jos o filmare de amator din timpul incendiului:

Se pare că victimele ar fi angajate ale localului. "Am fost apelaţi la 21.35. Au intervenit trei echipaje de pompieri. Deocamdată este vorba despre o persoană găsită carbonizată, iar o alta a suferit arsuri grave. Urmează să stabilim cu exactitate care au fost cauzele producerii incediului", a precizat Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Vezi mai jos incendiul filmat dintr/un cămin vecin:

Cel mai probabil, incediul a fost provocat de un scurtcircuit la tabloul electric.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite