Iaşi: UPDATE Marius Crudu avea discernământ când a ucis-o pe artista Ilinca Gânju

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de expertizare psihiatrică va lua astăzi cel mai probabil o decizie finală în ceea ce-l priveşte pe Marius Crudu, bărbatul suspectat că a ucis-o pe pictoriţa Ilinca Gânju cu 10 lovituri de cuţit.

Ora 12.00: Membrii Comisiei de expertizare psihiatrică au stabilit că Marius Crudu, bărbatul suspectat că a ucis-o pe pictoriţa Ilinca Gânju cu 10 lovituri de cuţit, avea mintea limpede în momentul săvârşitii crimei. Anchetatorii susţin că, după ce bărbatul îşi va reveni, va fi dus la audieri şi, cel mai probabil, va fi trimis cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Tribunal.

Citeşte şi: Iaşi: Pictoriţa Ilinca Gânju, ucisă la îndemnul vocilor

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise Ilinca Gânju se dă amnezic

Crudu va fi transferat mâine dimineaţă la Socola pentru expertiză

Medicii urmează să stabilească dacă ieşeanul a avut sau nu discernământ în momentul în care i-a curmat viaţa tinerei artiste. Dacă rezultatul va fi pozitiv, Crudu ar putea fi reţinut de procurori şi dus cu propunere de arestare preventivă la Tribunal. deocamdată, starea acestuia de sănătate este precară.

Bărbatul a fost internat marţi la Spitalul de Pneumoftiziologie după ce a făcut complicaţii în urma unei pneumonii. Mai exact, acesta are un abces pulmonar care se agravează. „Necesită un tratament specializat şi de aceea s-a decis transferarea lui la Pneumoftiziologie“, a spus Călin Scripcaru, managerul Spitalului Socola.

Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate. Marius Crudu este în evidenţele Spitalului „Socola" cu afecţiune psihică cronică încă de acum 9 ani. La ultimul control de pe 5 mai, i s-a cerut să se interneze, dar a refuzat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite