Crudu va fi transferat mâine dimineaţă la Socola pentru expertiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitul pictoriţei ucise şi principalul suspect al crimei, Marius Crudu va fi transferat mâine de la Spitalul de Pneumoftiziologie la Spitalul de Psihiatrie „Socola".

Acesta a ajuns la Pneumo în urmă cu o săptămână pentru că avea probleme cu plămânii. Medicii susţin acum că starea acestuia este stabilă şi că i se poate face expertiza psihiatrică de către medicii legişti pentru a stabili dacă bărbatul avea discernământ în momentul săvârşirii crimei.

„Mâine dimineaţă la 8.30-09.00, Marius Crudu va fi transferat la Socola. A fost tratat în unitatea noastră de afecţiunile la plămâni, iar acum şi-a revenit, este coerent, probabil i se poate face chiar şi expertiza psihiatrică de către medicii legişti", a spus Dumitru Filipeanu, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie. Marius Crudu este în continuare păzit de poliţişti comunitari.

Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate.

Citeşte şi:

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite