Iaşi: Liceenii din clasa a XII-a simulează Bacalaureatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 12-14 aprilie, cei 6.749 de elevi din clasele terminale vor susţine o sesiune de simulare a examenului de Bacalaureat, pentru toate probele scrise.

Simularea va avea loc în 53 de unităţi de învăţământ de stat şi particulare din judeţ. Astăzi, elevii vor susţine proba la limba şi literature română, miercuri la disciplina obligatorie de profil, matematică sau istorie, iar joi la obiectul la alegere, în funcţie de profil: fizică, chimie, biologie sau logică şi biologie.

Iaşi: Promovabilitate de 55% la Bacalaureat

Iaşi: Bursa cotizaţiilor la protocolul de la Bac

Pentru rezolvarea subiectelor elevii vor avea la dispoziţie trei ore, iar rezultatele vor fi afişate pe 18 aprilie, până la ora 14.00.

Iaşi: Pelerini la Hadâmbu pentru note mari la Bac (GALERIE FOTO)

 „Subiectele unice au fost realizate la nivelul Inspectoratului, fiind în concordanţă cu programa de bacalaureat. Obiectivele acestei simulări urmăresc nivelul de pregătire a elevilor, creşterea gradului de responsabilizare a elevilor şi cadrelor didactice în legătură cu pregătirea examenului de bacalaureat, precum şi identificarea şi implementarea unor măsuri de corecţie acolo unde se impune", spune Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite