Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se va lupta în instanţă cu Spitalul „Sf. Spiridon” după ce a insultat un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul Tudor Ciuhodaru, implicat la începutul anului într-un scandal pentru că ar fi încasat 30.000 de lei prin semnarea a 151 de pontaje false, nu se mai judecă cu Spitalul „Sf. Ioan". Deputatul a cerut instanţei să anuleze decizia prin care a fost sancţionat cu avertisment pentru că a insultat un doctor de la SMURD.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus în această săptămână la procesul medicului Ciuhodaru să introducă în cauză Spitalul „Sf. Spiridon", deoarece Spitalul „Sf. Ioan" a fost comasat la acesta. „S-au depus o serie de înscrisuri şi s-a dat un nou termen de judecată", a declarat Florin Calistru, avocatul lui Tudor Ciuhodaru. Următorul termen al procesului doctorului-deputat va fi pe 4 mai.

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se luptă în instanţă cu Spitalul de Urgenţe după ce a insultat un coleg UPDATE

Iaşi: Plângere penală pe numele doctorului-deputat prins cu pontaje false

Tudor Ciuhodaru susţine în plângerea adresată Tribunalului Iaşi că reprezentanţii spitalului nu erau competenţi să- l sancţioneze, iar decizia este nulă. Mai mult, doctorul arată că înregistrarea discuţiei pe care a purtat-o cu medicul SMURD a fost efectuată de pe telefonul direct instalat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Convorbirea era confidenţială, iar pentru obţinerea ei era necesar acordul unui magistrat.

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a fost sancţionat pe 25 ianuarie cu un avertisment scris de către conducerea unităţii medicale pentru că i-ar fi spus unui coleg de la Dispeceratul SMURD „dobitoc" şi „incompetent".

Pe de altă parte Vladimir Poroch, managerul Spitalului "Sfântul Ioan" a depus o plângere la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Iaşi cu privire la banii încasaţi ilegal de medicul Tudor Ciuhodaru prin semnarea pontaje false care i-au adus un venit de 30.000 de lei.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite