EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule“ (AUDIO) UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul „Sfântul Ioan" Iaşi, implicat la începutul săptămânii într-un scandal după ce a fost prins cu 151 de pontaje false care i-au adus ilegal aproape 30.000 de lei, va fi adus astăzi în faţa Comisiei de Disciplină a unităţii medicale după ce a insultat un angajat SMURD.

Ora 13.30 Doctorul Tudor Ciuhodaru a fost audiat astăzi aproape o oră de Comisia de Disciplină, iar marţi conducerea unităţii medicale va primi un raport final cu sancţiunea care i se impune medicului pentru faptele comise.

Ora 13.00 Din primele informaţii, sesizarea este semnată de 19 medici şi 18 asistenţi de la SMURD care reclamă atitudinea doctorului Tudor Ciuhodaru.

Ora 12.30 Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor spune că a dispus anchetarea disciplinară a doctorului Tudor Ciuhodaru. „Ieri, la ora 14.00 a ajuns la noi sesizarea de la SMURD. Vom face exact ceea ce prevede legea şi anume anchetarea disciplinară a doctorului Ciuhodaru şi punerea în aplicare a deciziei luate de Comisia de Disciplină", spune Astărăstoae.

Ora 12.00 Coordonatorul SMURD susţine că a trimis sesizarea şi Colegiului Medicilor. „Noi ne-am adresat instituţiilor care trebuie cu sesizarea, respectiv Direcţia de Sănătate Publică şi Colegiul Medicilor. Ei vor face ancheta", spune doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD.

Ora 10.00 Doctorul-deputat va fi anchetat în regim de urgenţă în următoarele 72 de ore. Conducerea Spitalului de Urgenţe a întrunit în această dimineaţă Comisia de Disciplină a spitalului. „I-am trimis domnului doctor Ciuhodaru invitaţia de a participa la Comisia de Disciplină, iar în 72 de ore trebuie să dăm un răspuns pentru că aşa ne solicită DSP", spune Vladimir Poroch, managerul Spitalului „Sfântul Ioan".

Ora 9.00 Ieşirea verbală a medicului Tudor Ciuhodaru a fost scoasă la iveală ieri, când conducerea SMURD a făcut o plângere cu privire la comportamentul şi atitudinea doctorului-deputat faţă de angajaţii SMURD. Drept dovadă a fost trimisă şi înregistrarea audio a convorbirii dintre doctorul-deputat şi medicul Stoica de la Dispeceratul SMURD care este făcut „dobitoc“ şi „incompetent“.

ASCULTĂ REACŢIA DOCTORULUI TUDOR CIUHODARU

Doctorul Stoica menţionează că doreşte să ia legătura cu Chirurgia Plastică, moment în care doctorul Ciuhodaru răbufneşte: „Cât de dobitoc poţi să fii şi să nu ştii că arsurile vin la noi direct? Probabil că ai dus-o la «Spiridon», nu?", spune revoltat medicul Ciuhodaru.

După ce doctorul Stoica îi explică mai multe despre caz, şi anume că este şi un copil implicat, care va fi dus la  Spitalul de Pediatrie, medicul-deputat izbucneşte din nou: „Deci vouă vă trebuie desenat. Unde ajung arsurile în oraşul ăsta, doctore?! Deci nu ştiţi unde ajung arsurile în oraşul ăsta şi coordonaţi SMURD? Eu întreb...Deci telefonul ăsta este inutil şi dumneavoastră doar incompetent, da? Deci arsurile ajung constant la noi. Nu mă interesează altceva. Nu e nevoie de aviz", încheie brusc conversaţia doctorul Ciuhodaru.

Citeşte şi:

Şefa de la Resurse Umane a Spitalului „Sfântul Ioan“ Iaşi: „Doctorul Ciuhodaru ţipa la mine şi-mi cerea să-l plătesc chiar dacă încălcam legea!“ (UPDATE)

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

Iaşi: Doctorul-deputat renunţă la funcţii. Şi-a dat demisia de la Sindicatul „Cantacuzino“

Şefii DSP spun că au trimis sesizarea la Spitalul de Urgenţe pentru a se face o anchetă. „Cei de la SMURD au făcut sesizarea şi am trimis-o spre anchetă la spitalul cu pricina", spune Vasile Cepoi, directorul DSP Iaşi.

Doctorul Tudor Ciuhodaru a refuzat să comenteze. „Luaţi legătura cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Eu nu cred în coincidenţe“, spune medicul Tudor Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite