Iaşi: Plângere penală pe numele doctorului-deputat prins cu pontaje false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Poroch, managerul Spitalului "Sfântul Ioan" a depus o sesizare penală la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Iaşi cu privire la banii încasaţi ilegal de medicul-deputat Tudor Ciuhodaru prin semnarea a 151 de pontaje false care i-au adus un venit de 30.000 de lei. 

Şeful unităţii medicale susţine că a încercat să-i aducă la cunoştinţă doctorului Tudor Ciuhodaru faptul că ieri a depus plângere penală pe numele său, dar acesta a refuzat să semneze pentru primire documentelor. "Am depus plângere la Parchet pentru că ancheta noastră internă este una complexă şi ne depăşeşte competenţele. Parchetul va face lumină în acest caz. Am vrut să-i comunic domnului doctor în scris de această plângere, dar a refuzat să primească documentul. Asta, chiar după ce dumnealui mi-a cerut să-i trimit un document oficial cu neregulile cu privire la salarizarea lui. Organele legii sunt drepte şi vor stabili exact", spune managerul Vladimir Poroch.

Citeşte şi:

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Şefa de la Resurse Umane a Spitalului „Sfântul Ioan" Iaşi: „Doctorul Ciuhodaru ţipa la mine şi-mi cerea să-l plătesc chiar dacă încălcam legea!" (UPDATE)

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

Iaşi: Doctorul-deputat, sancţionat cu avertisment pentru că l-a făcut „dobitoc şi incompetent" pe un angajat SMURD (UPDATE)

Medicul-deputat susţine încă că nu i s-a adus nimic la cunoştinţă cu privire la plângerea penală pe numele său. "Eu din nou aflu din presă ce vrăji mai face managerul meu al cărui spital va fi desfiinţat. Nu am ştiut nimic despre asta. Ferească Dumnezeu! Nu mi s-a adus nimic la cunoştinţă", spune doctorul Tudor Ciuhodaru. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite