Viscolul închide 13 drumuri în judeţul Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele de deszăpezire au acționat pe drumurile din județ
Utilajele de deszăpezire au acționat pe drumurile din județ

Mai multe tronsoane de drum judeţean sunt inaccesibile din cauza zăpezii care ajunge, în unele locuri, chiar şi la trei metri.

Ora 11.10 Drumarii au anunţat că la ora 11.00 erau închise 13 drumuri judeţene. Acestea sunt Belceşti-Sireţel, Scânteia- Ţibăneşti, Hadâmbu-limita cu judeţul Vaslui, Coarnele Caprei-Bulbucani, Popeşti-Mădârjac, DN28-Cozmeşti, Trifeşti-Hermeziu, Moşna-Grozeşti, Vlădeni-Adrieşeni, Şipote-limita cu judeţul Botoşani, Şipote-Plugari, Bivolari-Traian, Horleşti-Leţcani. Pe alte zeci de tronsoane se intervine cu autofreze şi autogredere.

Pericolul nevăzut: ţurţuri-gigant sub streşinile blocurilor din Iaşi FOTOGALERIE

Ora 10.45 Zăpada şi frigul ţin în continuare şcolile închise. Patru unităţi de învăţământ şi-au suspendat cursurile vineri, 17 februarie. Este vorba despre şcolile din Drăguşeni, Grozeşti, Mădârjac şi Ţibana.

FOTO Acoperiş din sticlă doborât de zăpadă în piaţa din centrul Iaşiului

Alte patru unităţi şi-au redus programul.Este vorba despre Şcoala „Ion Holban“ din iaşi şi unităţile din Focuri, Corneşti, Larga Jijia şi Focuri.

Vreme geroasă în Moldova la sfârşit de săptămână

Ora 9.20 Până vineri la ora 13.00 a fost instaurat cod galben de viscol. În judeţul Iaşi, vântul va sufla cu până la 75 de kilometri la oră.

Ora 8.00 Drumarii ieşeni au anunţat că vineri dimineaţă nu se putea circula pe drumurile dintre Cotnari-Belceşti, Scâteia-Ipatele, Belceşti-Hadâmbu, Moşna-Grozeşti, Podu Hagiului- Cozmeşti, Vlădeni-Plugari şi Vlădeni-Andrieşeni.

UPDATE Atenţie şoferi! Primăria a început să ridice maşinile îngropate în zăpadă FOTO

"Degeaba am intervenit ieri în unele zone, viscolul a adus zăpada din nou pe drum. Avem toate utilajele în judeţ, dar se intervine foarte greu din cauza vântului. La Ipatele spuneau muncitorii că sunt locuri unde zăpada are 3 metri", au spus reprezentanţii de la Drumuri Judeţene Iaşi.

Zăpada nu se topeşte la Iaşi. Meteorologii anunţă vreme caldă, ninsori şi ceaţă

Vom reveni cu amănunte

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări activităţile de deszăpezire din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite