UPDATE Atenţie şoferi! Primăria ridică maşinile îngropate în zăpadă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au rămas blocaţi în zăpadă
Oamenii au rămas blocaţi în zăpadă

Primarul Gheorghe Nichita a anunţat ieri că maşinile îngropate de zăpadă şi uitate în cartiere sau în parcări vor fi ridicate pentru ca utilajele să poată curăţa toate străzile de nămeţi.

Ora 11.40: Angajaţii de la Societatea Servicii Publice din cadrul Primăriei au început să ridice maşinile parcate neregulamentar pe strada I. C. Brătianu de lângă Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“. În zonă sunt indicatoare cu parcarea interzisă.

image

Iaşiul blocat sub nămeţi. Ambuteiaje în centrul municipiului şi drumuri închise în tot judeţul

Ora 9.02: Reprezentanţii Primăriei au început de ieri să cureţe zăpada şi pe străzile secundare din cartiere, nu doar pe principalele bulevarde din oraş. Edilii au făcut în acest sens un apel către şoferi să-şi mute temporar maşinile.

image

Primarul Gheorghe Nichita a anunţat că Poliţia Locală îi va amenda pe conducătorii auto care nu-şi feresc maşinile din calea utilajelor. Mai mult, aceştia riscă să le fie ridicate maşinile chiar din faţa blocului.

Zăpada nu se topeşte la Iaşi. Meteorologii anunţă vreme caldă, ninsori şi ceaţă

„Fac apel la conducătorii auto să colaboreze cu echipele de deszăpezire în cartiere. Noi nu vom putea să avem succes în deszăpezire dacă nu se vor ridica maşinile din acele zone. Îi rog să elibereze temporar parcările dintre blocuri. Maşinile abandonate vor fi ridicate şi duse în bază la noi pentru că este inadmisibil să blocheze oraşul şi să blochezi traficul", a spus primarul Gheorghe Nichita.

Pericolul nevăzut: ţurţuri-gigant sub streşinile blocurilor din Iaşi FOTOGALERIE

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări activităţile de deszăpezire din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite