Dosar penal după explozia blocului de locuinţe din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc

Procurorii ieşeni au demarat cercetările după ce sâmbătă un bloc din comuna Holboca a explodat avariind în jur de 20 de apartamente.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au anunţat că în acest caz s-a deschis un dosar penal. „În acest caz se fac cercetări. S-a constituit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere din culpă prin incendiere. Sâmbătă s-au audiat mai mulţi martori. În funcţie de concluziile specialiştilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON se va acţiona în consecinţă“, a spus Irina Perjoiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Bărbatul rănit în explozia de la Iaşi nu poate da declaraţii poliţiştilor

Deflagraţia de sâmbătă, 25 februarie, a distrus toate cele 17 apartamente din scara C şi încă şase din scara B ai blocului H3 din Holboca. Locuinţele ieşenilor arată mai rău ca după cutremur.

FOTO VIDEO Locatar din blocul distrus de explozie la Iași: „Am crezut că e sfârşitul lumii. Nu îmi vine să cred că am scăpat cu viață” UPDATE

E.ON Gaz despre explozia din Iaşi: „Cel mai probabil un aragaz a fost lăsat nesupravegheat"

Omul vinovat de explozia de la Iaşi, "un locatar beţiv si recalcitrant". Şi-a ameninţat vecinii "că-i face"

„Trei apartamente sunt distruse 100%, restul au rămas fără uşi, geamuri, mobilă, instalaţie electrică, plafoane prăbuşite. Sunt distruse foarte urât, mai rău ca la cutremur. Reparaţiile o să dureze cel puţin două luni", a spus Gheorghe Ştefurac, primarul din Holboca.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite