E.ON Gaz despre explozia din Iaşi: „Cel mai probabil un aragaz a fost lăsat nesupravegheat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc

Reprezentanţii E.ON Gaz Distibuţie susţin că explozia din localitatea Dancu s-a produs cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze în interiorul unui apartament. 16 apartamente au fost afectate de explozie, iar un bărbat a fost rănit.

„În urma verificărilor efectuate  imediat dupa incident nu au fost descoperite defecţiuni pe reţeaua stradală de distribuţie a gazelor naturale. Potrivit primelor cercetări efectuate împreună cu organele abilitate, cauza cea mai probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaze naturale în interiorul unui apartament din blocul respectiv, cauzată de utilizarea unui aragaz lăsat să funcţioneze nesupravegheat", se precizează într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie.

Citiţi şi:

VIDEO Explozie violentă într-un bloc din Iaşi: 16 apartamente distruse UPDATE

FOTO Locatar din blocul distrus de explozie la Iași: „Am crezut că e sfârşitul lumii. Nu îmi vine să cred că am scăpat cu viață" UPDATE

Reprezenaţii E.ON susţin că zona în care a avut loc explozia a fost securizată, a fost întreruptă distribuţia gazelor şi alimentarea cu energie electrică a blocului.

Vezi AICI imagini de la locul exploziei

În localitatea Dancu a avut loc, sâmbătă la ora 5.10, o explozie într-un apartament al blocului H3. În urma deflagraţiei 16 apartamente au fost afectate, iar un bărbat a fost rănit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite