Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a scăpat de sancţiunea dată după ce ar fi insultat un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Iaşi a anulat vineri sancţiunea cu avertisment scris aplicată în luna ianuarie de conducerea Spitalului „Sf. Ioan". Tudor Ciuhodaru a fost sancţionat pentru că ar fi făcut un coleg de la SMURD incompetent şi dobitoc.

Curtea de Apel Iaşi a respins vineri recursul declarat de unitatea sanitară şi a menţinut decizia luată de Tribunal. Astfel, judecătorii au anulat sancţiunea cu avertisment aplicată lui Tudor Ciuhodaru. Decizia este definitivă.

S-a constatat că doctorul Tudor Ciuhodaru nu se face vinovat de vreo abatere deontologică, cum a stabilit de altfel şi Colegiul Medicilor. Nu a fost decât un abuz a conducerii spitalului, de la acea vreme",a  declarat Florin Calistru, avocatul lui Tudor Ciuhodaru.

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se luptă în instanţă cu Spitalul de Urgenţe după ce a insultat un coleg UPDATE

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Doctorul-deputat a fost sancţionat pe 25 ianuarie cu un avertisment scris de către conducerea unităţii medicale pentru că i-ar fi spus unui coleg de la Dispeceratul SMURD „dobitoc" şi „incompetent". Medicul a contestat în instanţă sancţiunea, iar după comasarea spitalelor a fost introdus în cauză Spitalul "Sf. Spiridon".

Tudor Ciuhodaru susţine în plângerea adresată Tribunalului Iaşi că reprezentanţii spitalului nu erau competenţi să- l sancţioneze, iar decizia este nulă. Mai mult, doctorul arată că înregistrarea discuţiei pe care a purtat-o cu medicul SMURD a fost efectuată de pe telefonul direct instalat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Convorbirea era confidenţială, iar pentru obţinerea ei era necesar acordul unui magistrat.Tribunalul a admis contestaţia medicului, dar Spitalul „Sf. Spiridon" a făcut recurs.

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

Noi nominalizări din cadrul campaniei „Doctori cu care Iaşiul se mândreşte". Spune şi tu ce medic merită să intre în topul realizat de „ADS" Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite