Noi nominalizări din cadrul campaniei „Doctori cu care Iaşiul se mândreşte“. Spune şi tu ce medic merită să intre în topul realizat de „ADS“ Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Ieşenii au nominalizat deja zeci de specialişti din diverse domenii ale medicinei care au dat dovată de competenţă şi professionalism atunci când circumstanţele au cerut acest lucru.

Ieşenii au răspuns campaniei „Doctori cu care Iaşiul se mândreşte" iniţiată de săptămânalul „ADS". Noi nominalizări au ajuns pe adresa redacţiei, atât pe mail, la iasi@adevarul.ro, cât şi la secţiunea de comentarii.

„D-na dr. Rădulescu Luminiţa de la Spitalul de Recuperare Clinica ORL, care prin implantul cohlear pe care îl realizează cu echipa dumneaei redă zâmbetul şi bucuria copiilor surdo-muţi să ducă o viaţă normal în societate. Felicitari pentru d-na dr Rădulescu Luminiţa.", se arată într-un comentariu postat pe site.

„Propunerea mea este domnul doctor Dan Iulian Cuciureanu, medic la Spitalul de Neurochirurgie, pacienta căruia am fost cu 7 ani în urmă, datorită căruia mă bucur azi de viaţă“, a scris Viorica Ciubotaru pe iasi@adevarul.ro 

Pentru prima dată de la începutul campaniei este nominalizat şi medicul Tudor Ciuhodaru. „Tudor Ciuhodaru. Luptătorul nostru pentru un spital de urgenţe şi împotriva etnobotanicelor. NU primeşte spagă. Este cel care a dezvoltat clinica de toxicologie şi a revoluţionat serviciul de urgenţă. Sora mea trăieşte datorită domniei sale.", spune şi Ştefan.

Un alt comentariu nominalizează un alt specialist de la Sf. Spiridon. „Dr. Grigoraş Ioana de la ATI chirurgie, spitalul Sf. Spiridon: este mai mult decât dedicată meseriei, am văzut-o cu lacrimi în ochi pentru că nu avea cum să facă mai mult pentru bolnavi", scrie o fostă pacientă a acesteia.

Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Printre primele nominalizări din cadrul campaniei „Doctori cu care Iaşiul se mândreşte" se numără dr. Maria Stamatin de la Spitalul „Cuza Vodă", prof. dr. Eugenia Popescu de la Clinica BMF a Spitalului „Sf. Spiridon", dr. Răzvan Constantinescu, dr. Cătălin Dănăila de la secţia Hematologie a Spitalului „Sf. Spiridon", dr. Adrian Pantazescu de la Spitalul de Urgente „Sf. Ioan", dr. Carmen Prepelită psihiatru, dr. Cătălin Botez de la „Sf. Maria", dr. Pintilie Radu Alexandru de la Maternitatea „Cuza Vodă", sau dr. Gabriela Dimitriu, medic la secţia de oftalmologie de la Spitalul „Sfânta Treime" din Tătăraşi.

„Doctor Maria Stamatin - Spitalul Cuza Vodă. Cu ajutorul său copiii prematuri au reuşit în viaţă. E vorba de copii cărora nimeni nu le dădea vreo sansă şi totuşi au reuşit. Cred că merită să intre în top", spune pe pagina de Facebook a „Adevărul de Iaşi" Carmen Ghercă, mama unui copil cu autism.

„Dr. Pintilie Radu Alexandru- maternitatea „Cuza Vod". Un medic excepţional, sufletist! Am născut de 2 ori cu el şi nu mi-a luat şpagă NICIODATA! Întotdeauna s-a purtat cu bunătate şi profesionalism!", spune şi Cezara pe site-ul iasi.adevarul.ro.

Lista cu nominalizări rămâne deschisă încă două săptămâni, timp în care propunerile dumneavoastră vor fi contorizate. După închiderea listei, va fi demarat procesul de votare.

 Află AICI mai multe detalii despre noua campanie Adevărul de Iaşi şi nominalizează medicii care au dat dovadă de profesionalism în relaţia cu pacienţii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite